Actualitate

Noi detalii despre crima din cartierul Telecentru. Adolescentul ar fi ucis fata din cauza geloziei, iar după ar fi încercat să se sinucidă

Tânărul a fost reținut de oamenii legii într-un parc din capitală, după care și-a recunoscut vina și le-a declarat polițiștilor cu lux de amănunte cum a fost comisă crima, transmite deschide.md

Surse apropiate anchetei ne-au comunicat că adolescentul de 18 ani și fata de 16 ani s-ar fi văzut vinerea trecută, 16 octombrie, și au mers împreună la Piața Centrală din Chișinău, unde acesta i-ar fi cumpărat un telefon mobil în valoare de 2000 lei.

Ulterior, cei doi ar fi mers împreună acasă la tânăr, în apartamentul pe care îl închiria pe strada Ipatie Soroceanu. Cel din urmă ar fi mers la baie, iar în acest timp, fata a luat telefonul băiatului în care a găsit corespondența acestuia cu fosta sa iubită și a început să-i facă scene de gelozie. Din acest motiv între ei s-ar fi iscat o ceartă care s-a sfârșit cu o crimă.

Băiatul a luat un cuțit de bucătărie și i-a aplicat victimei o lovitură în urma căreia aceasta a decedat. După comiterea crimei, băiatul a scris un bilețel de adio și a încercat să-și pună capăt zilelor, însă nu i-ar fi ajuns curaj să recurgă la acest gest așa că a părăsit locul crimei și a fugit din casă. Locatarii blocului ne-au comunicat că la etajul cinci pe scări, dar și pe păreți erau mai multe urme de sânge.

În aceeași zi când a dispărut fata, aceasta a făcut public pe un cont de pe rețelele de socializare, fotografii împreună cu iubitul său. Tot vineri, rudele fetei au început să anunțe pe rețele de socializare despre faptul că minora a plecat la plimbare și nu a mai revenit, iar două zile mai târziu, în data de 18 octombrie, despre dispariția fetei a fost sesizat și Inspectoratul de Poliție Buiucani.

Oamenii legii au început căutările minorei, inclusiv a adolescentului. Pe ultimul l-au găsit într-un parc din capitala și l-au reținut, iar după ce a fost audiat, băiatul le-a spus că a ucis fata și a lăsat-o în apartament.

Noaptea trecută, în jurul orei 02:20, cadavrul fetei a fost găsit de către polițiști în apartamentul în care a zăcut mai bine de patru zile.

Totodată, sursa noastră ne-a comunicat că mama fetei ar fi plecată la muncă peste hotare, iar anterior aceasta ar fi fugit de mai multe ori de acasă. Cei doi aveau o relație de mai bine de un an. Tânărul anterior a lucrat la un magazin din capitală, însă de la finele lunii trecute era șomer.

Tânărul a fost reținut pentru 72 de ore, iar pe numele său a fost pornit un dosar penal.

https://deschide.md/ 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *