Lumea

Nunta fiicei lui Bill Gates cu un musulman egiptean a costat doar două milioane de dolari. Ceremonia musulmană a avut loc vineri

Costul organizării nunții fiicei lui Bill Gates ar fi de cel puțin 2 milioane de dolari, pe lângă cele 16 milioane de dolari pe care îl valorează locul evenimentului, o fermă oferită cadou de miliardar fiicei lui, Jennifer, potrivit Daily Mail.

Ziarul britanic Daily Mail a scris că nunta costă cel puțin două milioane de dolari.

Tatăl miresei și fiica sa în vârstă de 25 de ani au putut fi văzuți stând pe terasa exterioară a conacului ei din Westchester.

Bill și Melinda Gates (foto mai jos), care au divorțat în august după 27 de ani de căsătorie, au fost văzuți împreună amestecându-se cu invitații la cina de repetiție de vineri seară.

Jennifer s-a căsătorit cu Nayel Nassar, în vârstă de 30 de ani, instructorul ei de echitație, sportiv și patron al companiei Nassar Stables. Ceremonia desfășurată după ritual musulman a avut deja loc „în secret”, vineri, iar sâmbătă are loc doar petrecerea, a aflat DailyMail.

Departamentul de Poliție din North Salem, cu ajutorul Poliției de Stat din New York, a închis Mills Road pentru tot traficul neinvitat sâmbătă la 14:00 înainte de nunta fostei Gates.

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *