Lumea

O clădire de trei etaje s-a prăbuşit într-o zonă rezidenţială din New York

Potrivit primelor informaţii din ancheta poliţiei, clădirea, în care funcţiona de peste patru decenii o sală de sport închisă pe perioada pandemiei de coronavirus, nu era ocupată în momentul prăbuşirii, notează mass-media locale.

Incidentul s-a produs la puţin timp după ora locală 16:30 (20:30 GMT) şi a dus la închiderea străzilor din cartierul învecinat Carroll Gardens, unde locuitorii s-au înghesuit pentru a înregistra imagini şi clipuri pe care le-au postat apoi pe reţelele de socializare.

Echipele urgenţă au verificat dacă nu există victime în rândul trecătorilor care se plimbau prin preajma clădirii în momentul prăbuşirii.

Potrivit ziarului New York Post, la faţă locului au fost aduşi câini dresaţi aparţinând unităţii K9 pentru a inspecta uriaşul morman de moloz.

Conform registrelor Departamentului de Construcţii al oraşului, exista un ordin de suspendare a activităţilor în această clădire, după mai multe plângeri privind gradul său mare de instabilitate, pentru care proprietarul a fost deja amendat luna trecută.AGERPRES/(AS-autor: Mihaela Nicolaescu, editor: Simona Tatu, editor online: Adrian Dãdârlat) 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *