Cultură

O expoziţie de fotografie dedicată Armatei Naţionale a fost inaugurată în capitală

Expoziţia cuprinde o sută de fotografii, realizate de plutonierul adjutant Vitalie Iovu şi locotenentul major Dmitri Vosimeric, din cadrul centrului mass-media militară.

Solicitat de MOLDPRES, fotoreporterul Vitalie Iovu a menţionat că imaginile expuse reflectă viaţa de zi cu zi a ostaşilor Armatei Naţionale – aplicaţii militare, antrenamente, misiuni în zonele de menţinere a păcii ş.a.

La rîndul său, Dmitri Vosimeric a afirmat că expoziţia este consacrată împlinirii a 25 de ani de ani de la formarea Armatei Naţionale. „Am încercat să prezentăm militarii aşa cum sînt ei la datorie, să-i aducem mai aproape de oameni, de societatea civilă”, a precizat Dmitri Vosimeric.

Potrivit colonelului Ion Vulpe, şeful Centrului mass-media militară, aceste imagini sînt doar o mică parte din arhiva bogată de care dispune subdiviziunea pe care o conduce.

Prezent la eveniment, cineastul şi maestrul fotograf Pavel Balan a apreciat înalt această expoziţie, subliniind că ea prezintă „imagini expresive, realizate cu suflet, cu ochi de artist”.

Expoziţia va fi deschisă timp de o lună.

Sursa: Moldpres

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *