Actualitate

O imagine din România, în topul celor mai frumoase fotografii surprinse cu drona

„Legenda spune că este drumul pe care îl vede Dracula noaptea, când zboară”, își explică instantaneul Călin Stan, un tânăr fotograf profesionist din România. Imaginea lui cu șoseaua din Transilvania surprinsă din dronă se numește „Drumul nesfârșit către Transilvania” și a fost selecționată la secțiunea „Natură”, unde a câștigat premiul al doilea.

Este pentru al patrulea an consecutiv când Dronestagr.am organizează concursul internațional cu fotografii făcute cu ajutorul dronelor, concurs organizat în parteneriat cu National Geographic. Peste 8.000 de imagini au participat la concurs, un adevărat record. Selecția a fost cu atât mai dificilă. „Am fost uluiți de frumusețea fotografiilor surprinse anul acesta, nivelul de profesionalism a crescut considerabil”, comentează Guillaume Jarret, unul din administratorii platformei.

Juriul, alcătuit din membri ai National Geographic și Dronestagram, a desemnat câte trei câștigători, la patru categorii diferite: Natură, Oraș, Oameni și premiul special pentru Creativitate.

Digi24.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *