Actualitate

Oleg Cernei a parasit oficial AMN

Serafim Urecheanu sustine ca Cernei „demult a fost dat afara din partid”

Consilierul municipal Oleg Cernei a anuntat, ieri, in cadrul unei conferinte de presa, ca paraseste oficial Alianta „Moldova Noastra” (AMN), desi Serafim Urecheanu a declarat acum cateva luni ca acesta a fost exclus din partid. Fiind intrebat care este viitorul sau politic in cadrul CMC, Cernei a spus ca va continua sa faca parte din alianta democrata si ca vom afla mai tarziu daca va adera sau nu la alt partid.

„AMN are nevoie de reforme profunde, in partid nu exista democratie, se duc lupte acerbe pentru functia de presedinte. Iar biroul permanent insista ca unica candidatura inaintata la congres sa fie cea a lui Serafim Urecheanu. La sediul partidului in toate birourile sunt instalate camere de luat vederi. Chiar nici la veceu nu te poti duce fara sa fii supravegheat”, a mentionat Cernei. Consilierul municipal a spus ca, in cel mai apropiat timp, mai multi membri AMN vor parasi partidul, persoane nemultumite fiind la Cimislia, Cahul, Nisporeni, Drochia etc.

Oleg Cernei a mai spus ca, din 2003, de cand a devenit membru AMN, a observat in interiorul acesteia „multa lasitate, fatarnicie, atitudine duplicitara”. El sustine ca, daca in cadrul partidului nu se vor schimba anumite lucruri, AMN-ul nu are nicio perspectiva politica. „In campania electorala si-au propus peste 40 de mandate si functia de presedinte a tarii, dar au trecut pe muchie de cutit. O dovada a declinului partidului sunt si ultimele sondaje”, a adaugat Cernei.

Serafim Urecheanu nu a dorit sa comenteze declaratiile lui Cernei. „Este un subiect depasit. El este dat afara din partid de vreo jumatate de an. Nu ma intereseaza”, a spus Urecheanu.

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *