Femeia

Pălăriile de vară sau de-a v-aţi ascunselea cu soarele

Pălăriile de paie în linii masculine sunt cea mai reuşită alegere pentru un look relaxat, de vară. Culorile neutre, cât mai deschise, sunt recomandarea principală pentru pălăriile de paie. Versatilitatea acestor pălării te ajută să le accesorizezi uşor, cu orice ţinută. Dacă vrei să îmblânzeşti look-ul masculin, poartă-ţi părul lăsat liber. Pentru cel mai feminin look, poţi să porţi astfel de pălării cu o coadă împletită într-o parte.

Pălăriile de plajă cu boruri largi îţi oferă cea mai bună protecţie împotriva radiaţiilor solare. Poţi purta o astfel de pălărie la plajă, la piscină, dar şi la ocazii mai pretenţioase. Alege o pălărie de plajă cât mai uşoară, pentru ca greutatea ei să nu-ţi deranjeze coafura. Rochiile maxi, vaporoase şi ideale pentru vară, se pot accesoriza foarte uşor cu aceste pălării. Pentru o ţinută chic, leagă o eşarfă subţire pe pălăria ta. Dacă porţi o pălărie de plajă peste părul lung, cu bucle mari, cu siguranţă vei fi în centrul atenţiei.

Dacă celelalte stiluri de pălării pot fi accesorizate şi la altfel de ţinute, pălăria de cowboy este destinată exclusiv plajei. Cu ajutorul ei, poţi crea o ţinută perfectă pentru sezonul estival – tricou şi blugi scurţi.

Silvia Ursu

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *