Actualitate

„Partidul Schimbării”: Dacă după alegeri vom avea o majoritate pro-rusă, vina va fi numai a PAS. Au dezbinat dreapta

„Dacă pe data de 12 iulie, după alegeri, noi o să ne trezim cu 40 și ceva de mandate așa cum visează, nu știu de la câți, pro-europenii și o să avem o coaliție în partea cealaltă (partidele de stânga) și o să se unească, eu declar cu toată responsabilitatea că toată vină o să fie numai a PAS-ului”, a menționat Sergiu Postică.

În același timp, membrul Partidului Schimbării a ținut să menționeze că Partidul Acțiune și Solidaritate a comis o eroare, atunci când a decis să meargă de sine-stătător în alegerile anticipate din 11 iulie, anul curent.

„Dacă se făcea, cel puțin cu partenerii lor, cu Platforma DA. Chiar nu au putut să le puie locuri acolo, să coalizeze ceva? Așteaptă ca aeștea să nu treacă în Parlament, alde Slusari cine sunt…De ce nu s-a mers până la urmă, pe o listă deschisă. Dacă voi vreți și într-adevăr vectorul pentru voi e important și într-adevăr sunteți pro-europeni și pro-Moldova, ca să dezvolte aicea, nu puteați pe niște 5-8 mandate de la Platformă să le puneți la voi?…Nu puteați unioniști, de alde Octavian Țicu să-i puneți aici? Până la urmă, de la noi nu puteați pe Sergiu Tofilat să care are atâta expertiză întrânsu sau pe Ștefan Gligor, cunoaște justiția de la, până la. Nu puteau oamenii ăștia să regăsească pe o listă deschisă la voi?”, se întreabă Postică.

La final, Postică a accentuat că partidul pro-prezidențial, PAS, ar avea drept scop de-a dezbina dreapta politică în preajma alegerilor parlamentare anticipate.

Oamenii RUSIEI atacă AUR. Gligor repetă tezele rușilor și comuniștilor: Românii unioniști sunt fasciști

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *