Actualitate

Patru femei luate ostatice de un adolescent înarmat, într-un magazin din Franţa

Incidentul s-a consumat marți după amiază, după ora locală 16.00. când cele 4 femei au fost luate ostatice în magazinul din Blagnac de adolescentul de 17 ani.

Victimele – patroana, fiica ei și două angajate – au fost ținute captive sub amenințarea armei. Polițiștii spun că tânărul a tras și două focuri în aer, în timpul crizei de ostatici.

Trupele speciale RAID, de intervenție, au negociat timp de 5 ore cu individul. La ora 20, el a eliberat prima ostatică, pe fiica patroanei magazinului. O oră mai târziu le-a eliberat și pe celelalte 3, spune Le Monde.

Adolescentul a refuzat să discute cu poliția și a cerut să negocieze cu un ofițer RAID. La negocieri, el s-a prezentat drept ”aripa armată a Vestelor Galbene din Toulouse”.

Potrivit Le Parisien, și acasă, adolescentul a lăsat părinților un bilet, în care le-a transmis că servește cauza Vestelor Galbene. Băiatul este cunoscut de polițiștii francezi pentru o serie de infracțiuni, iar la finalul anului trecut a fost arestat la un protest al Vestelor Galbene, pentru comiterea de acte violente.

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *