Actualitate

PCRM a fost tras pe sfoară de PSRM: Candidatura lui Alexandr Nesterovschi nu a fost discutată

Voronin afirmă că „oficial Nesterovschi a fost candidatul Blocului”, însă, în realitate PSRM nu a discutat nimic despre acest lucru cu PCRM.

„Ei (n.r. socialiștii) nu s-au consultat cu noi când au înaintat candidatul respectiv la funcția de primar în cadrul alegerilor de la Bălți. Noi fiind totuși în Bloc am semnat documentele pentru desemnarea acestui candidat Nesterovschi. Ceea ce a declarat el (n.r. anunțul că se retrage din cursa electorală a turului doi) la fel nu s-a consultat cu noi. Așa sunt realitățile. Așa e atitudinea persoanelor care se numesc politicieni. Ei nu sunt politicieni, ei doar se numesc așa”, a menționat Voronin.

Fiind rugat să clarifice de cine are învedere că „se numesc doar politicieni, dar în realitate nu sunt”, Voronin a declarat că: la cei care fac aceste numiri.

„Dacă Igor Dodon a anunțat că a înaintat candidatura acestuia înseamnă că și el e la fel”, a conchis Voronin.

Vă amintim că, că Alexandr Nesterovechi, a anunțat pe pagina sa de Facebook că boicotează cel de-al doilea tur de scrutin din municipiul Bălți, ce urmează a fi organizat la 19 decembrie.

Astfel, contracandidatul lui Nicolai Grigorișin devine reprezentantul Partidului Patrioții Moldovei, Nicolae Chirilciuc.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *