Social

Peste 80 de companii şi-au expus produsele la Tîrgul cadourilor de Paşti EASTER FAIR

Expozanții propun vizitatorilor o varietate largă de produse alimentare – cozonaci, pîine, ouă, carne şi mezeluri, produse de patiserie, precum şi diferite cadouri şi suvenire, îmbrăcăminte, veselă, bijuterii, produse cosmetice şi de parfumerie, obiecte de artizanat, broderii.

Prezent la inaugurare, Protodiaconul Andrei Iraşcu de la Academia de Teologie Ortodoxă din Republica Moldova, a salutat participanţii şi a accentuat că “actualul tîrg are o conotaţie specială înainte de Sfintele sărbători de Paşti, care ne fac să ne amintim de patimile lui Iisus Hristos şi de învierea lui”.

La rîndul său, preotul doctor Eugen Onicov, lector la aceeaşi instituţie, a subliniat că din cele mai vechi timpuri poporul nostru se pregăteşte de Sfintele sărbători de Paşti şi acest tîrg este unul binevenit pentru creştini de a sărbători învierea Mîntuitorului Iisus Hristos. ”Să dea Domnul ca asemenea expoziţii să fie încă multe înainte”, a accentuat sursa citată.

Potrivit lui Valentin Căinărean, director executiv al CIE Moldexpo, fiecare zi a tîrgului EASTER FAIR va fi plină de evenimente pentru copii şi adulţi – ateliere de încondeiere a ouălor de Paşti, confecţionare a costumelor și cadourilor de Paşti. De asemenea, atmosfera de sărbătoare va fi susținută de: corul Seminarului Teologic din Chişinău, corul “Anastasia” de la Biserica Sf. Nicolae din satul Costeşti, raionul Ialoveni, ansamblul de dansuri populare “Mioriţa” ş.a.

Sursa: Moldpres

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *