Astăzi 19 Septembrie 2018, Miercuri - Ultima actualizare la 18 Septembrie 2018
Abonamente
 
 
 

Media 4 Ianuarie 2014, ora 20:34

PPCD şi-a schimbat cuibul. Formaţiunea politică s-a mutat în fostul sediu al redacţiei unui ziar

Marime Font

Partidul Popular Creştin Democrat şi-a mutat cuibul. Formaţiunea politică nu-şi mai are sediul în clădirea în care a fost chiar de la înfiinţare.

În noul sediu, odata cu partidul, s-a mutat cu traiul şi fostul preşedinte al formaţiunii, Iurie Roşca. Cel puţin asta afirma unul dintre membrii formaţiunii Ştefan Secăreanu, pe blogul său.

Ştefan Secăreanu scrie că a aflat cu stupefacţie că sediul de pe Nicolae Iorga este pregătit pentru a fi dat în arendă, iar angajaţii au fost mutaţi într-o clădire de pe strada Corobceanu. Secăreanu mai anunţă că jumătate din clădirea din strada Corobceanu a fost transformată în locuinţă pentru Iurie Roşca şi soţia sa.Până nu de mult, acest edificiu a servit drept sediu pentru Partidul Popular Creştin Democrat. Acum formaţiunea politică s-a mutat în fostul sediu al redacţiei unui ziar. Şi asta pentru că proprietarul clădirii o dă în chirie 01.07

Potrivit agenţilor imobiliari, clădirea de pe Nicolae Iorga este istorică, iar chiria unui metru pătrat nu ajunge la 10 euro. "Oamenii care iau în chirie oficii vor clădiri cu suprafaţa de 40-50 de metri pătraţi, cel mult de 70. Edificiile de acest tip nu sunt solicitate. Cred că preţul mediu al unui metru patrat ar fi de 5-7 euro", a declarat expertul imobiliar Olga Vorobiova.

Iurie Roşca nu a fost de găsit pentru a comenta declaraţiile lui Ştefan Secăreanu. Secretarul partidului, Dinu Ţurcanu a declarat că edificiul de pe strada Nicolae Iorga aparţine Fundaţiei pentru Democraţie Creştină de la care PPCD închiria sediul. 

publika.md

blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Istorie 18 Septembrie 2018, ora: 19:33

Prima şedinţă a Sfatului Ţării (II) „Fericiți sub ochii noștri sunt care văd ceea ce nu au văzut”

Prima şedinţă a Sfatului Ţării (II) „Fericiți sub ochii noștri sunt care văd ceea ce nu au văzut” Din editia print

Un reportaj al ziarului „Ardealul (Transilvania)” despre prima ședință a parlamentului Basarabiei, care în 1918 a votat Unirea cu România Continuăm publicarea materialului „Dare de seamă asupra primei ședințe a Sfatului Țării din 21 noiembrie 1917”,...

( ) Citeşte tot articolul

Istorie 18 Septembrie 2018, ora: 08:04

Semnificaţii istorice pentru 18 septembrie / 1923 - S-a născut Regina Ana, soţia Regelui Mihai al României

Semnificaţii istorice pentru 18 septembrie / 1923 - S-a născut Regina Ana, soţia Regelui Mihai al României Foto: Mediafax.ro/Afp

1970 - A murit, la doar 28 de ani, Jimi Hendrix, considerat unul dintre cei mai mari chitarişti rock din lume. Stilul său de a cânta la chitara electrică a influenţat majoritatea chitariştilor moderni. În 2003 a fost numit de revista Rolling Stone „Cel mai mare chitarist al...

( ) Citeşte tot articolulEditorial 17 Septembrie 2018, de Silviu Tănase

Cât de mult ne urăsc!

14 septembrie 2018, Ziarul TIMPUL

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 16 Septembrie 2018, de Răzvan Munteanu

România ar putea juca un rol important în reconstrucţia Siriei

Siria a cunoscut cea mai complexă criză dintre statele lovite de Primăvara Arabă, afundându-se într-un război civil care a opus regimul de la Damasc şi forţele rebele, alături de care s-au adăugat pe parcurs alte grupări din afara ţării.

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 13 Septembrie 2018, de Dan Nicu

O tragedie uitată – Cehoslovacia anului 1968

În a doua jumătate a lunii august, Europa a marcat 50 de ani de la invadarea Cehoslovaciei de către trupele URSS şi ale altor state din blocul sovietic.

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 12 Septembrie 2018, de Moni Stănilă

Caritate sau reclamă?

Ori mai degrabă aș spune că ambele. Și când spun acest lucru, o fac cu convingerea că reclama va fi condiționată cu timpul de caritate.

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 11 Septembrie 2018, de Răzvan Munteanu

Zece ani de la războiul ruso-georgian. Cauze și efecte

În această săptămână, s-au împlinit zece ani de la războiul ruso-georgian, care a condus la apariția a două noi conflicte înghețate în Regiunea Extinsă a Mării Negre: Abhazia și Osetia de Sud, recunoscute ca state independente, cu precădere, de către Federația Rusă. 

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 10 Septembrie 2018, de Moni Stănilă

27 de ani

A mai trecut un an de la declararea independenței. Unii dintre noi au sărbătorit, au ţinut discursuri, au dansat, au mers la concerte. De parcă totul ar fi fost minunat. 27 de ani de dezamăgiri.

() Citeşte tot articolul

Editorial 10 Septembrie 2018, de Constantin Tănase

Tata cu trei feciori

Nu știu de ce, poate de-atâta că vine sezonul rece, când moldovenii (etnicii români), dârdâind de frig, revin la îndeletnicirea lor milenară – crearea folclorului – poate pentru că s-au întors deputații din vacanță și reîncepe sezonul fierbinte,...

() Citeşte tot articolul