Actualitate

Preafericitul Daniel, filat de structuri din MAI la cererea fostului ministru, Carmen Dan

În altarul unei importante biserici simbol din inima Capitalei a fost găsită tehnică de filaj, intuindu-se faptul că un nume important al clerului ar fi fost atent monitorizat, raportările făcându-se apoi direct către Carmen Dan, scriu cei de la Național.

Respectivul preot este cunoscut ca fiind unul dintre cei mai apropiați oameni de încredere ai Preafericitului Daniel, acesta din urmă s-a trezit stfel la rândul său în postura de posibilă ”țintă” a operațiunii de filaj. A urmat apoi un schimb tumultos de ”depeșe” neoficiale, în urma căreia deja operațiunea a fost stopată de îndată. Însă nici așa tot nu s-a putut descoperi care or fi fost adevăratele motive pentru care respectiva biserică și parohul acesteia ar fi reprezentat vreun ”interes operativ” pentru fosta conducere a Ministerului de Interne. Astfel că rămâne de văzut dacă adevăratele ”ținte” or fi fost vedetele care obișnuiau să se afișeze aici, oamenii din sistem care se rugau frecvent în respectivul lăcaș de cult sau strict relația cu Patriarhul Daniel…

O variantă de lucru rămâne totuși filarea unora dintre ”oamenii sistemului” care o deranjau probabil pe Carmen Dan ”pe persoană fizică”, în anumite medii s-a vorbit insistent și de existența unei adevărate operațiuni ”Marele Alb”, în care chiar Patriarhul Daniel ar fi putut fi ”ținta finală” a monitorizării profesioniste și cu tehnică ultraperformantă.

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *