Actualitate

Preotul Ghenadie Valuţa va fi supus unei proceduri PENALE, pentru că a maltratat un animal

Ofiţerul de Presă al Inspectoratului de Poliţie Anenii Noi, Corina Repesciuc, a declarat că pe numele preotului a fost iniţiată o procedură penală în baza articolului 274 care prevede acumularea tuturor probelor şi elucidarea circumstanţelor, potrivit jurnal.md.

„Procedura penală a fost iniţiată pentru acumularea dovezilor, doar după aceasta se va putea cunoaşte dacă pe numele lui Ghenadie Valuţa va putea fi deschis un proces penal în baza arrticolului 222 care prevede pedeapsa pentru cruzimea faţă de animale”, a declarat Ofiţerul de presă.

Totodată, dacă nu se va reuşi acumularea probelor necesare, preotul va fi pedepsit conform codului contravenţional, iar pedeapsa va fi aplicată de ANSA.

Preotul Ghenadie Valuţa din Anenii Noi, a ajuns în vizorul piliţiei şi al societăţi după ce pe reţelele sociale au fost publicate imagini în care preotul a legat un câine cu un lanţ metalic de maşină şi l-a târât mai mulţi kilometri. Acesta şi-a recunoscut vina şi a spus că astfel a vrut să apere copii de patrupedul agresiv.

http://unica.md/ 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *