Astăzi 20 Septembrie 2018, Joi - Ultima actualizare la 19 Septembrie 2018
Abonamente
 
 
 

Tendințe 7 Aprilie 2013, ora 08:19    Din editia print

Primăvara/vara 2013, un sezon accesorizat

Marime Font

Femeile din întreaga lume trebuie să fie încântate. Accesoriile pentru primăvara 2013 vor urma aceeași direcție precum hainele – vor putea fi purtate și vor satisface nevoile femeii moderne, care muncește. Designerii ne propun tocuri mai joase, genți mai practice și bijuterii simple. Știri extraordinare pentru cele dintre noi cărora le place să arate și să se simtă bine.

Genți structurate

În sfârșit, o geantă perfectă pentru orice ținută. Datorită torților, este ușor de purtat peste tot, iar forma ei este potrivit de mare pentru a încăpea în ea lucrurile de care într-adevăr ai nevoie.

Cu picioarele pe pământ

Când vine vorba de pantofi, platformele au fost de negăsit în acest sezon, iar locul acestora a fost luat de tocurile mici. Mai mult, versatilitatea acestor tocuri le face potrivite atât ținutelor de zi, precum și celor de seară.

Claritatea transparenței

Accesoriile transparente vor aduce lumină și un aer diafan ținutei tale. Totodată, este și o alternativă prin care poți arăta puțină piele în această primăvară.

Inele opulente

Dacă în sezonul rece accentul era pe coliere masive, în această primăvară atenția va cădea pe mâini. La urma urmei, cu toate jucăriile tehnologice pe care le folosim – de la telefoane mobile la planșete –, ochii cad pentru prima dată pe mâini. Astfel, inelele vor fi prima alegere când vine vorba de accesorii.

Noua lecție de geometrie

În timp ce albul-și-negrul nu sunt o noutate pe podiumuri, în acest an creatorii de modă și-au concentrat toată atenția pe forme – cilindre, pătrate sau cuburi.

Brățara... la singular

În loc să-ți pui la încheietura mâinii toate brățările pe care le găsești în cutia de bijuterii, alege mai bine o singură piesă, strălucitoare și opulentă, care să facă diferența. 

Suplimentul Femeia

Un articol de: Silvia Ursu
blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Istorie 18 Septembrie 2018, ora: 19:33

Prima şedinţă a Sfatului Ţării (II) „Fericiți sub ochii noștri sunt care văd ceea ce nu au văzut”

Prima şedinţă a Sfatului Ţării (II) „Fericiți sub ochii noștri sunt care văd ceea ce nu au văzut” Din editia print

Un reportaj al ziarului „Ardealul (Transilvania)” despre prima ședință a parlamentului Basarabiei, care în 1918 a votat Unirea cu România Continuăm publicarea materialului „Dare de seamă asupra primei ședințe a Sfatului Țării din 21 noiembrie 1917”,...

( ) Citeşte tot articolulOpinii & Editoriale 19 Septembrie 2018, de Moni Stănilă

Anotimpul și cheltuielile

Cât nu am vrea să ne ferim de cheltuieli, fiecare anotimp vine cu lista lui de cumpărături. Că sunt sărbătorile de iarnă, că este Paștele, că e vară și vrem concedii – o cheltuială apare întotdeauna.

() Citeşte tot articolul

Editorial 17 Septembrie 2018, de Silviu Tănase

Cât de mult ne urăsc!

14 septembrie 2018, Ziarul TIMPUL

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 16 Septembrie 2018, de Răzvan Munteanu

România ar putea juca un rol important în reconstrucţia Siriei

Siria a cunoscut cea mai complexă criză dintre statele lovite de Primăvara Arabă, afundându-se într-un război civil care a opus regimul de la Damasc şi forţele rebele, alături de care s-au adăugat pe parcurs alte grupări din afara ţării.

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 13 Septembrie 2018, de Dan Nicu

O tragedie uitată – Cehoslovacia anului 1968

În a doua jumătate a lunii august, Europa a marcat 50 de ani de la invadarea Cehoslovaciei de către trupele URSS şi ale altor state din blocul sovietic.

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 12 Septembrie 2018, de Moni Stănilă

Caritate sau reclamă?

Ori mai degrabă aș spune că ambele. Și când spun acest lucru, o fac cu convingerea că reclama va fi condiționată cu timpul de caritate.

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 11 Septembrie 2018, de Răzvan Munteanu

Zece ani de la războiul ruso-georgian. Cauze și efecte

În această săptămână, s-au împlinit zece ani de la războiul ruso-georgian, care a condus la apariția a două noi conflicte înghețate în Regiunea Extinsă a Mării Negre: Abhazia și Osetia de Sud, recunoscute ca state independente, cu precădere, de către Federația Rusă. 

() Citeşte tot articolul

Editorial 10 Septembrie 2018, de Constantin Tănase

Tata cu trei feciori

Nu știu de ce, poate de-atâta că vine sezonul rece, când moldovenii (etnicii români), dârdâind de frig, revin la îndeletnicirea lor milenară – crearea folclorului – poate pentru că s-au întors deputații din vacanță și reîncepe sezonul fierbinte,...

() Citeşte tot articolul