Actualitate

Programul bancilor si al Postei de sarbatori

Mai multe banci vor avea program de lucru de sarbatori. Un alt grup de banci vor iesi in vacanta pe data de 30 decembrie si vor reveni abia luni, 11 ianuarie.

Oficiile Bancii de Economii vor fi inchise pe 1, 7, 8 si 9 ianuarie. Pe 2 ianuarie vor activa toate reprezentantele. La fel – si pe 4, 5 si 6 ianuarie, cand se vor putea efectua toate operatiunile bancare. Un program similar va avea si Victoriabank, care va avea regim normal de lucru in toate filialele pe data de 2 ianuarie. Pe 4 si 6 ianuarie, in intervalul 9.00-13.00, banca va deservi persoanele juridice, iar in zilele 4, 5 si 6 ianuarie – persoanele fizice. Doar pe 1, 7 si 8 ianuarie nu se va lucra. De asemenea, in aceasta perioada banca va presta anumite servicii, printre care schimb valutar, transfer international, deservirea cardurilor si achitarea serviciilor comunale.

Toate filialele Mobiasbanca vor fi inchise in perioada 1-10 ianuarie. In schimb, vor activa mai multe reprezentante din cadrul centrelor comerciale, in intervalul de orelor 10.00-15.00. Astfel, vor activa reprezentanta nr. 7 „Plaza” si reprezentanta nr. 11 – b-dul Dacia 16/1 (pe 4, 5, 6 si 9 ianuarie); reprezentanta str. Sarmizegetusa 1 (4, 5 si 6 ianuarie); reprezentanta nr. 40 – b-dul Dacia 55, reprezentanta de la Grand Hall si de pe str. Armeneasca 51A (4, 5, 6, 9 si 10 ianuarie); reprezentanta 38 – b-dul Moscovei si reprezentanta 13 str. Asachi (4, 5 si 6 ianuarie); reprezentanta 30 – Calea Iesilor (5, 6 si 9 ianuarie). In unele zile de sarbatori vor activa si reprezentantele Moldova-Agroindbank din cadrul centrelor comerciale, in functie de programul acestora.

Oficiile Eximbank- Gruppo Veneto Banca si Moldincombank vor activa pe 31 decembrie doar jumatate de zi si vor fi inchise pana la 11 ianuarie.

Oficiile Posta Moldovei vor fi inchise doar pe 1, 7 si 8 ianuarie. In aceste zile va activa doar Oficiul nr. 12, vizavi de Primaria Chisinau, in intervalul de ore 12.00-16.00. Dar nici de la acest oficiu nu vor putea fi trimise telegrame. Pe 30 si 31 decembrie toate oficiile vor activa conform programului. Iar in zilele de 4, 5 si 6 ianuarie oficiile rurale vor achita pensiile si vor distribui corespondenta la domiciliu, conform graficului obisnuit. Tot in aceste zile vor fi platite pensiile pentru zilele de sarbatori.

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *