Actualitate

PSRM, PCRM, Igor Dodon şi Vladimir Voronin ameninţă partidul AUR cu judecata. AUR: „Putem proba în instanţă toate cele declarate”

Disperarea partidelor sistemului, tot mai evidentă! PSRM, PCRM, Igor Dodon şi Vladimir Voronin ameninţă partidul AUR cu judecata. Ei consideră că buna lor reputaţie „este afectată de expunerile publice pe care le fac membrii partidului”.

Cu privire la ameninţările primite, partidul AUR are o singură poziţie: nu cedăm ameninţărilor, mai ales atunci când ele vin din partea unor persoane responsabile pentru dezastrul din Republica Moldova.

Ne reiterăm poziţia publică şi fermă că Vladimir Voronin şi apropiaţii săi sunt vinovaţi pentru jaful sistematic la care a fost supusă Republica Moldova înainte de aprilie 2009, dar în unele cazuri şi după aprilie 2009. Ne reiterăm poziţia cu privire la faptul că Vladimir Voronin este responsabil pentru victimele şi morţii din 2009, atunci când a luat decizii în urma cărora apropiaţii, supuşii săi au comis acte abominabile împotriva cetăţenilor statului Republica Moldova.

Faptul că magistraţii nu au putut să îşi facă datoria din cauza constrângerilor politice şi ameninţărilor permanente la care au fost supuşi, nu înseamnă că Vladimir Voronin şi apropiaţii săi nu sunt vinovaţi pentru faptele prezentate în spaţiul public nu doar de către partidul Alianţa pentru Unirea Românilor, ci mai ales de cei care au fost afectaţi în mod direct.

Partidul AUR îşi asumă acest punct de vedere, nu se dezice de el şi, mai mult, vom proba cu martori şi documente în instanţa civilă, în cazul unui proces, faptul că afirmaţiile făcute sunt corecte. Dacă instanţele penale nu au reuşit să facă dreptate moldovenilor, partidul AUR este pregătit să facă faţă în instanţă şi să probeze cu martori şi cu documente toate afirmaţiile care au fost făcute. Este o ruşine să astfel de personaje politice, în loc să fie după gratii pentru toate faptele infracţionale pe care le-au comis, tânjesc în continuare după o funcţie publică.

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *