Internațional

Putin a mers la Kiev cu o vânătaie prost mascată sub ochi

"În vizită pe care a efectuat-o la Kiev, Putin era indispus și avea ‘ceva ce parea o mare vânătaie pe obrazul stâng", notează și portalul news.rambler.ru. 

În plus, in timpul intalnirii cu omologul sau ucrainean Mykola Azarov, jurnalistii au observat ca Putin avea un edem. 


Newsru.com transmite, citand canalul ucrainean TSN, ca "schimbarile" in infatisarea lui Vladimir Putin erau "prost mascate prin machiaj". Jurnalistii nu-si amintesc sa-l mai fi vazut pe Putin vreodata cu un astfel de machiaj.

Conferinta de presa, pe care toti au asteptat-o cateva ore, s-a transformat intr-un text de declaratie al celor doi premieri, care isi multumeau neobosit unul altuia si presedintilor Rusiei si Ucrainei.

In aprilie, presedintii au semnat, la Harkov, un acord potrivit caruia Ucraina va primi o reducere de peste 30% la pretul gazului rusesc. Potrivit Kommersant, premierul ucrainean Mykola Azarov nici nu a mai pretins la mai mult in timpul intalnirii cu Putin, fapt de care el insusi parea deranjat. Iar jurnalistii ucraineni si rusi au dezbatut, dupa conferinta de presa, un singur lucru: de unde are premierul rus o vanataie sub ochi – sa fie oare rezultatul unui "sparring" dur.

Minutios mascata si totusi sesizata de catre toti, fara exceptie. Altceva nici nu mai era de discutat, noteaza Kommersant.

Sursa: Hotnews.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *