Ultima oră

Putin a stabilit noi termene pentru cucerirea Ucrainei. Termenul limită – 7 mai

Informațiile date au fost relatate de consilierul ministrului Afacerilor Interne al Ucrainei Anton Gherașcenko pe canalul său de Telegram:

„Pe 21 martie, Putin a avut o întâlnire prin videoconferință cu Patrushev, Shoigu, Gherasimov și Bortnikov. În timpul discuției despre situația actuală de pe front, s-a vorbit despre pierderile trupelor ruse, iar Gherasimov a descris pierderile drept „substanțiale.” Putin l-a întrerupt pe Gherasimov și a continuat spunând, că acestea sunt pierderi tolerabile și nimic nu se compară cu obiectivele, care vor fi atinse după victorie”, ar fi menționat Putin.

„Putin a dispus noii termeni ai ‘victoriei’ în perioada 21 aprilie -7 mai. Anume până la aceste date se intenționează de a forța conducerea ucraineană să semneze un acord, care poate fi prezentat ca o capitulare și să organizeze o paradă a victoriei pe 9 mai.” – a conchis oficialul ucrainean.

Reamintim că joi 24 martie se vor împlini 4 săptămâni de la invazia rusă în Ucraina. Rusia nu pare să fi făcut progrese majore, spun analiștii militari, deși continuă să bombardeze principalele orașe ale țării pe care a invadat-o.

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *