Ultima oră

Răfuială soldată cu un mort la Cornova

În dimineața zilei de 22 aprilie, mai exact la ora 2.05, la Serviciul de Gardă al IP Ungheni a parvenit un apel telefonic de la o locuitoare a satului Cornova, care a comunicat că concubinul ei este agresat de către 4 bărbați. Potrivit lui Victor Gavrilița, șeful interimar al Inspectoratului de Poliție Ungheni, la fața locului s-a deplasat Grupa Operativă împreună cu conducerea inspectoratului. Din primele cercetări s-a stabilit că 4 bărbați, locuitori ai aceluiași sat, 2 maturi și 2 minori, au agresat fizic un bărbat în vârstă de 38 de ani. Aceeași sursă ne-a comunicat că agresorii au fost anterior condamnați și că unul dintre ei ar fi avut un conflict cu victima.

Victima a fost transportată la IMSP Spitalul Raional Ungheni în stare gravă, unde a fost internat timp de o săptâmână și pierzând lupta pentru viață în dimineața zilei de 27 aprilie în secția reanimare.

Pe cazul dat a fost pornită urmărirea penală conform Codului Penal al Republicii Moldova, art. 151, al.2, lit.d, care prevede o pedeapsă de 10-12 ani de închisoare.

https://unghiul.com 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *