Actualitate

Ratingul Partidului Nostru a crescut de aproape 3 ori în ultimele luni

Partidul Nostru este formațiunea cu cea mai importantă creștere în intențiile de vot din partea alegătorilor, potrivit unui sondaj realizat de compania Intellect Group. Astfel, formațiunea înregistrează o creștere de peste două ori față de rezultatul obținut la alegerile parlamentare și va accede în viitorul Parlament.

Peste 7% dintre respondenții care au exprimat o opțiune de vot și-au anunțat intenția de a vota Partidul Nostru. Potrivit organizatorilor sondajului, în aceste condiții, Partidul Nostru ar avea o fracțiune formată din 8 deputați.

Cercetarea sociologică mai relevă creșteri ușoare ale ratingului Partidului Socialiștilor și Blocului Acum, în timp ce intenția de vot pentru Partidul Democrat a scăzut semnificativ.

Sondajul mai relevă și o creștere a încrederii în președintele Partidului Nostru, Renato Usatîi, revenind printre liderii la acest capitol. Renato Usatîi se bucură de un nivel de încredere ce depășește 13,6%.

Experții explică evoluția formațiunii Partidul Nostru prin revenirea lui Usatîi, în luna iunie curent, după ce Partidul Democrat a fost debarcat de la guvernare. El a fost nevoit să plece din țară în toamna anului 2016, fosta guvernare intentând mai multe dosare pe numele său. Renato Usatîi a inițiat și o restructurare a Partidului Nostru, iar formațiunea participă activ și la alegerile locale din 20 octombrie.

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *