Actualitate

Renumitul spectacol de balet “Lacul Lebedelor” a fost interpretat pe tancuri de militarii belaruşi la Jocurile Armatei din Rusia

Tancurile aveau steaguri bieloruse pe turele, iar presa a scris că bărbaţii care au participat la spectacol ar fi fost militari din Belarus, scrie The Moscow Times. Pe fundalul baletului, tancurile făceau manevre care ridicau praful în aer. Ineditul spectacol a fost pus în scenă în cadrul celei de-a şaptea ediţii a evenimentului în care sunt promovate sisteme militare de apărare, vehicule terestre şi aeronave militare.

Spectacolul a avut loc în Patriot Park, un parc cu tematică militară de pe lângă Moscova, şi este un eveniment cheie pentru Rusia, al doilea exportator de arme la nivel mondial, potrivit sursei citate. Totodată, spectacolul vine la câteva zile după cea de-a 30-a aniversare a loviturii de stat din august 1991, când "Lacul Lebedelor" a fost difuzat în buclă la televiziunile sovietice, în timp ce comuniştii radicali încercau să preia puterea de la liderul sovietic Mihail Gorbaciov.

Sursa:digi24.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *