Actualitate

Rezultatul expertiza cărnii de la restaurantul Golden Nica va fi făcut public astăzi

Săptămâna trecută, Agenţia pentru Siguranţa Alimentelor a pus sechestru pe 800 kg de carne de pui rămase din lotul din care a fost aprovizionat acest restaurant.

Scandalul de la Golden Nica a luat amploare după ce, la începutul lunii septemrie, aproape 80 de oameni s-au ales cu intoxicaţii alimentare, iar un bărbat de 39 de ani a murit. Directorul restaurantului a fost oficial pus sub învinuire şi este cercetat în arest la domiciliu.

El este acuzat de păstrarea şi comercializarea produselor şi serviciilor periculoase pentru viaţa sau sănătatea consumatorilor.

Timpul.md via publika.md
 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *