Ultima oră

România sub atac?!

Ţintă acestui atac este distrugerea mentalităţii naţionale, a unităţii morale a românilor şi a spiritului de rezistenţă, crearea unei stări de spirit comatoase la nivel de naţiune, a unei stării de resemnare şi are la baza două curente principale.

Primul curent mediatic este cel care ne explică cu lux de amănunte că suntem o naţiune terminată, tiganizata, blocată istoriceşte într-o faza medievală, fără viitor, fără lideri şi că orice am face nu contează, suntem cu totul la mâna marilor puteri, a naturii, în cazul în care Rusia de atacă rezistăm fix 12 ore, patru ore, sau chiar – ne spune Vocea Rusiei de curând – 30 de minute! Acest curent de opinie este foarte bine reprezentat de către cei care aparent plâng pe umerii Naţiuni Române, de cei care folosesc cuvinte şi fraze cheie dure, chiar libidioase, pentru a denumi Poporul Român şi Ţară noastră, confundând cu bună ştiinţă, România că Ţară şi Naţiune, cu actuală situaţie. Ni se spune România o ţară de c****, popor de c****, asistaţi sociali, ne explică cum s-au săturat ei de Ţară-mama, ni se spune că ne merităm clasa politică – care ar fi după chipul şi asemănarea noastră, că nu mai este nimic de făcut şi că într-o sută de ani vom fi oricum tiganizati cu toţii.

Al doilea current de opinie este cel care ne explică, fără prea mare lux de amănunte de această dată, că de fapt stăm bine, că viitorul este al nostru, că americanii, NATO şi marţienii ne vor apară, că suntem viitoarea Shambala, viitorul Răi pe pământ, că SUA şi UE vor face curăţenie în România şi-i vor pune cu botul pe labe pe corupţi, că nu trebuie să ne facem griji pentru că integrarea în UE va fi perfectă şi că peste o anumită perioada de timp totul va fi bine, indiferent ce am face noi. Este ok că ne-am făcut praf industria, că nu mai avem armata, este foarte bine că am cumpărat 12 avioane şi că una peste altă ar trebui să importăm tehnică de lupta.

Această din urmă teorie seamănă cu doctrina creştină (de fapt a fost dezvoltată având la baza această doctrina), care spune că aia mici şi amărâţi vor fi recompensaţi în viaţă de apoi, în timp ce bogătaşii şi asupritorii vor fi trimşi în iad, astfel că iobagi să stea liniştiţi că a lor va fi Împărăţia Cerurilor, dacă nu pe lumea asta, atunci sigur pe ailaltă. Plătiţi taxele la stat şi înduraţi, pentru aşa va mântuiţi, în timp ce bineînţeles sunteţi jegmaniti – aşa preventiv – de toate bunurile lumeşti…

Ambele curente de opinie sunt bineînţeles manipulări şi au că scop liniştirea/adormirea raţiunii şi crearea unei stări de indiferenţă şi non-combat vis-à-vis de propria noastră soarta, inducându-se ideea că orice am face tot aşa vom sfârşi, în bine sau în rău, că soarta noastră nu ţine de noi ci de alţii, astfel încât chiar nu are rost să fim atenţi la ce se întâmplă în jurul nostru, nu are sens să ne zbatem, să încercăm să ne curăţăm Ţară, să ne primenim clasa politică, să muncim mai mult şi mai bine, să ne educăm copiii, pentru că oricum viitorul nostru, bun sau rău, nu depinde de de noi ci de alţii…

Pe aceeaşi lungime de undă sunt şi atacurile din ultima luna asupra patriotismului românilor, atacuri care ne îndeamnă, aşa cum bine a suprins Moise Guran în articolul sau, să fim pasivi în cazul unei foarte puţine probabile invazii străine, să lăsăm invadatorul să facă ce vrea cu Ţară noastră…

ATENȚIE ROMÂNI

Ori cred că trebuie cu toţii să înţelegem câteva lucruri simple:

-noi şi numai noi suntem răspunzători de soarta şi viitorul nostru, dacă nu facem nimic, cu “nimic” de alegem

-noi şi numai noi putem hotărî dacă ne lăsăm copiii slugă la venetici sau dimpotrivă stăpâni în Ţară lor

-de noi şi numai de noi depinde succesul personal şi bunăstarea noastră familială

-şi tot de noi depinde dacă vom reuşi cândva să ne recucerim Ţară din mâna trădătorilor de politruci

Nimeni niciodată nu va lupta pentru noi, nimănui nu-i va fi milă de copiii noştri şi nu va iubi aceste pământuri aşa cum le iubim noi, iar când vine vorba să-ţi aperi Ţară cu armă în mâna, gândeşte-te că-ţi aperi de fapt familia, soţia, copiii, mama şi pământul pe care bunicii tăi au fost suficient de bărbaţi că să ţi-l lase ţie! Dumnezu a făcut bărbatul să ţină sabia în mâna, apărându-şi familia şi pământul strămoşesc, nu să stea cu capul plecat când veneticii îi siluiesc Ţară-Mama!

Ce ar trebui voi să faceţi?! Ei bine im primul rând nu distribuiţi articole/informaţii care se înscriu în cele scrise mai sus, nu mai intraţi pe astfel de situri/ziare/TV, pentru că simplul fapt că le accesaţi le creşte ratingul. Nu încercaţi să combateţi astfel de idei prin comentarii, nu faceţi decât să le creşteţi vizibilitatea, atrăgând în discuţie şi mai mulţi oameni. Ignoratiile pur şi simplu.

Dimpotrivă, difuzaţi cât mai multe informaţii corecte şi adevărate, chiar dacă nu sunt optimiste, pentru că de multe ori prea mult optimism duce direct la groapă, atrageţi atenţia prietnilor, distribuiţi-le pe Facebook…

Verificaţi autorul pe net pentru a va putea face o idea despre credibilitatea lui şi despre direcţia pe care încearcă s-o imprime în textele sale. Oricât ar fi de inteligent dacă este urmărit se poate vedea foarte clar către ce bate. Nu va place, evitaţi-l de acum încolo.

Nu va feriţi să citiţi, ştiu că este greu câteodată, informaţii negative – este mult mai bine să fii informat, informaţia este puterea, de informaţie se tem toţii manipulatorii – dar reale, pentru că numai dacă accepţi că ai o problema vei începe să cauţi soluţii, somnolenţă autolinistitoare este de fapt somnul raţiunii, care somn naşte, nu monştrii aşa cum am fost învăţaţi, ci sclavie!

Din nefericire suntem puţini cei care încercăm să facem ceva şi deşi nimeni nu ne ameninţă cu nimic deocamdată, atât de puţini românii s-au hotărât să facă ceva pentru Ţară lor, când de fapt acest lucru este destul de simplu: să citeşti, să te informezi, să-ţi cauţi prieteni, să munceşti, să-ţi educi cum trebuie copiii, să fondezi un blog 😉 . Am văzut că din ce în ce mai mult suntem îndemnaţi să lăsăm dracului netul că oricum nu-i folositor la nimic, doar că eu va pot spune, că om care am lucrat o perioada în marketingul politic, că nimic nu sperie mai mult pe nemernici decât informaţia, iar un simplu articol îi poate bagă într-o fibrilaţie profundă, poate crea o nouă stare de fapt, poate genera idei, grupuri de oameni, poate duce încet, încet la crearea unei nou sistem de valori, ai unor noi lideri.

Schimbul ideilor este coşmarul cel mai mare al manipulatorilor de opinii, aşadar nu va lăsaţi influenţaţi: orice gest, cât de mic, un simplu clik, poate face cândva diferenţa, tot aşa cum o bătaie de aripi a unui fluture în Indonezia poate genera un uragan de gardul 5 în Florida peste multe luni…

Puterea adevărat stă în mintea voastră şi în capacitatea de a nu va lasă manipulaţi.

Sursa: GeorgeGMT (rumanianmilitary.ro) 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *