Social

S-a stins din viaţă românul unionist Igor Burcă

L-am cunoscut pe Igor Burca în primăvara anului 2008, când PNL, înregistrat de un an și participant la alegerile locale din 2007, a decis să marcheze Ziua Europei, pe 9 Mai, în Scuarul Operei Naționale. Igor Burca a participat la războiul al doilea mondial ca soldat al Armatei Române. La acțiunea din 9 mai 2008, în plin regim comunist, Igor Burca a vorbit și a dat mâna de împăcare cu un alt participant la război, ca soldat al Armatei Sovietice.
Apoi Igor Burca a scris cerere pentru a fi membru al PNL. A fost ales membru al Delegației Politice Naționale a partidului, a participat la toate activitățile principale, organizate de PNL, de Consiliul Unirii.

Igor Burca a fost candidat pe lista PNL pentru alegerile parlamentare, fiind cel mai în vârstă dintre candidații înscriși pe toate listele de partid sau independenți.

Igor Burca a avut niște probleme dureroase legate de traiul său, pe care nu le-a mai putut rezolva, trebuia o implicare mai adecvata a Primăriei Chișinăului. Noi am încercat, cu puterile noastre, dar nu am reușit.

Biroul Permanent Central exprimă condoleanțe familiei. Dumnezeu să îl odihnească în pace.

Sursa: pavlicenco.md

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *