Culinar.md

Salată de cous cous cu legume

 Ingrediente:

– 100 gr cous cous
– 100 ml supa
– 3 rosii
– 1 ardei gras verde
– 2 castraveti verzi
– 1 legatura patrunjel proaspat
– sare si piper dupa gust
– zeama de lamaie dupa gust
– 2 linguri ulei de masline

Mod de praparare:
Se pune supa la fiert si se adauga cous cous-ul, se lasa sa mai dea 2, 3 clocote si se opreste lasandu-se sa stea cu capacul pus. Intre timp se spala legunele, castravetii se curata de coaja si ardeiul de cotor si seminte si se taie totul cubulete. Se adauga peste cus cus-ul racit, se condimenteaza dupa gust.In final se asezoneaza totul cu partunjelul proaspat tocat.
Se aranjeaza portiile eventual pe frunze de salata sau de andive si se serveste rece.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *