Muzică

Sarah Connor, impresionată de ospitalitatea moldovenilor

Sarah Connor s-a aflat pentru prima dată în Republica Moldova. De aceea, jurnaliştii, dornici să o întrebe de primele impresii obţinute în ţara noastră, au aşteptat-o cu nerăbdare în cafeneua de la Orange Studio. Apariţia ei cu sigurnaţă a impresionat, şi nu e vorba în cazul dat de imaginea ei superbă, dar, mult mai important, de faptul că în doar câteva clipe ea a reuşit să demonstreze că este un om minunat. Interepreta a fost plăcut surprinsă de primirea caldă făcută în mod tradiţional cu pâine şi sare, de la care nu a lipsit şi un păhărel de vin roşu. Ospitalitatea moldovenilor a impresionat-o mult, fapt ce a făcut-o fericită să se afle aici în cadrul turneului european de promovare a noului său album « Real Love », un album născut dintr-o profundă convingere că dragostea adevărată nu e o iluzie.

«Cred că sunt binecuvântată să am parte de multă dragoste. Am trecut prin momente grele în viaţa mea, când credeam că nu voi mai putea iubi cu adevărat. Acum însă am un bărbat minunat şi cred cu convingere că dragostea adevărată există. Dar nu uitaţi, ca să poţi fi iubită, pe tine însăţi trebuie să te iubeşti în primul rând», s-a destăinuit interpreta.

Concertul anunţat cu mult timp înainte a fost într-adevăr unul de excepţie. Spectatorii au cântat împreună cu Sarah Connor refrenele celor mai cunoscute piese ale ei, iar ea şi-a arătat recunoştinţa dăruindu-le un spectacol emoţionant unde şi-au găsit locul potrivit şi piesele dinamice, şi piesele soul. Nu a putut să nu mişte atenţia plină de dragoste faţă de copiii care veneau să-i dăruiască flori sau să-i ceară un autograf. Fără îndoială, cel mai frumos a fost momentul când a invitat câţiva copilaşi pe scenă ca să o acompanieze cu dansul lor. De altfel, buchetele de flori primite de la ei au bucurat-o nespus, fiindcă în Germania nu există un astfel de obicei.

Concertul din Palatul Naţional s-a sfârşit cu interpretarea hitului “From Sarah with Love”. Lăsată pentru final, piesa a ridicat publicul în picioare, iar Sarah Connor încheiat spectacolul cu promisiunea că nu va uita niciodată afecţiunea pe care a găsit-o în Moldova.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *