Muzică

Sarah Connor vine la Chişinău

Chişinăul continuă să găzduiască evenimente muzicale de cea mai înaltă calitate. Tradiţional deja, acest lucru devine posibil datorită colaborării fructuoase dintre companiile Orange Moldova şi Bis Concert. După evenimentele considerate deja de importanţă istorică pentru viaţa muzicală de la noi – precum au fost, în 2010, concertul Larei Fabian sau al legendarei formaţii „The Scorpions” -, organizatorii nu intenţionează să se oprească doar la această etapă şi continuă să aducă pe colinele Chişinăului cuprins de frumuseţea toamnei noi staruri de faimă mondială.

Publicul nu va fi lăsat să aştepte mult. Chiar pe 25 noiembrie, pe scena Palatului Naţional, va evolua Sarah Connor, interpreta originară din Germania care a reuşit să devină una dintre cele mai apreciate voci feminine pe continentul european. Succesul ei se datorează, bineînţeles, talentului, dar şi show-lui fantastic pe care îl realizează de fiecare dată cu suflet şi imaginaţie, ceea ce le aduce spectatorilor o satisfacţie deosebită. Chişinăul nu va fi o excepţie la acest capitol, ne asigură organizatorii, fiindcă ei au de gând să respecte standardele occidentale de pregătire a concertului şi dotarea cu echipament modern a platoului unde va cânta interpreta.

„Invitaţia unui artist de talie internaţională este întotdeauna o provocare pentru noi, deoarece se cer respectate condiţii tehnice stricte. Va trebui să dotăm scena cu utilaje şi instalaţii care nu se găsesc nici în statele vecine. De aceea, le vom aduce direct din Germania. Spectacolul însă va fi unul complex şi va include interpretare live, back vocal, schimbarea decoraţiunilor şi dansatori profesionişti,” a spus Artur Suhih, directorul Companiei Bis Concert. El a subliniat faptul că pe 25 noiembrie va fi demonstrat încă o dată faptul că în RM se pot organiza evenimente muzicale de calitate, accesibile publicului autohton. În acest context, Suhih a menţionat că se va ţine cont de cele mai mici detalii. Până şi aspectul biletului va fi o premieră – acesta va arăta ca o invitaţie care conţine în interior versurile celei mai cunoscute melodii ale interpretei, „From Sarah with Love”. Fără îndoială, dacă veţi reuşi să obţineţi şi un autograf, acest bilet se va transforma într-un suvenir fără de preţ.

„Sarah Connor ne va cânta în cadrul unui turneu european, iar Chişinăul e printre puţinele capitale din Europa de Est unde interpreta va prezenta un show de zile mari. Deci, vă aşteptăm cu drag!”, a spus Victoria Musteaţă, PR director Orange.

Biletele, care costă între 350-1500 de lei, au fost puse în vânzare începând cu ziua de joi, 4 noiembrie. Artur Suhih a menţionat că parteneriatul cu Orange Moldova a permis ca preţul lor să fie mult mai mic decât în alte ţări unde cântă Sarah Connor. Or, „filozofia comună a Bis Concert şi Orange Moldova este de a oferi oamenilor un produs occidental de calitate în condiţii accesibile”, a adăugat Artur Suhih.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *