Timpul Liber

Sărbătorile de Paşti continuă la Shopping MallDova

Cine nu a reuşit să vadă iepuraşii vii de la parterul mall-ului sau nu a reuşit să facă poze cu mascota de Paşti poate veni la Shopping MallDova, unde pînă pe 30 aprilie mai poate fi simţită atmosfera de sărbătoare. 

Începînd cu 16 şi pînă pe 29 aprilie, în galeria de arte „Artium”, Shopping MallDova, orice vizitator al centrului comercial poate admira şi cumpăra lucrările cu tematică pascală confecţionate în cadrul festivalului „Primăvara din sufletul copiilor”, ediţia a-III-a .

Inaugurarea expoziţiei cu vînzare „Creaţia copiilor: între tradiţie şi modernitate” a avut loc pe 18 aprilie la ora 13:00.

Ziua deschiderii festivalului a fost una frumoasă şi importantă pentru AO Filocalia. La eveniment, copiii au avut prilejul să aibă alături de ei multe personalităţi de vază ale societătii moldoveneşti, printre care şi ambasadorul României la Chişinău, Marius Lazurcă, părintele Pavel Borşevschi şi reprezentantul Consiliului Naţional al Organizaţiilor Neguvernamentale din Moldova, Oleg Cernei. Invitaţii şi vizitatorii mall-ului au rămas fermecaţi de capodoperele de artă expuse şi nu au ezitat nici o clipă să procure lucrările extraordinare.

Vizitatorii care pînă pe 30 aprilie vor face cumpărături în valoare de 300 lei pot participa la tombola „Sărbătorile de Paşti la Shopping MallDova”, au ocazia să cîştige un autoturism Skoda Fabia Combi.

La Shopping MallDova în fiecare zi e sărbătoare! Nu ezita să te bucuri alături de noi! 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *