Eveniment

Sărbătorile de Paşti sunt mai fericite cu Moldindconbank!

Ca şi în fiecare an, cu această ocazie, Moldindconbank a reuşit la 16 aprilie să creeze elevilor şi profesorilor Şcolii Auxiliare Internat din Nisporeni adevărate clipe de fericire, oferindu-le numeroase cadouri, echipament muzical şi sportiv, precum şi alte surprize care au redat mai multă lumină şi căldură în sufletele celor 53 de copii.

Prezentă şi de această dată la eveniment, doamna Nadejda Cuharschi, membru al Comitetului de conducere a BC „Moldindconbank” S.A., a menţionat că Banca poartă o grijă deosebită faţă de aceşti copii, care de fiecare dată uimesc prin bunăvoinţa, talentul manifestat şi ambiţia de a se realiza în viitor pe plan social şi profesional. Responsabilitatea pe care Moldindconbank o poartă faţă de această şcoală ne mobilizează să oferim tot sprijinul moral şi material pentru asigurarea elevilor cu cele necesare şi susţinerea lucrărilor de reparaţie a instituției, fondate în anul 1969.

La rîndul său, doamna Lidia Cheibaş, directorul şcolii a ţinut să mulţumească echipei Moldindconbank pentru sărbătoarea organizată copiilor, suportul oferit, dar şi pentru relaţia sinceră de prietenie consolidată în cei peste 8 ani de colaborare.

Evenimentul respectiv se înscrie în spiritul şi tradiţia Băncii de a oferi un sprijin celor neajutoraţi, şi confirmă încă o dată că responsabilitatea socială este o valoare nu doar în activitatea de bază, dar şi în viaţa de zi cu zi. Din aceste considerente, Moldindconbank contribuie permanent la dezvoltarea comunităţii în care trăim prin finanţarea diverselor proiecte din domeniul social, educaţie, cultură şi sport.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *