Ultima oră

Schuebel MEDALIAT de Timofti

Potrivit unui comunicat de presă al Preşedinţiei, preşedintele Nicolae Timofti şi Dirk Schuebel au avut o întredevere oficială cu ocazia încheierii misiunii oficialului european la Chişinău. Şeful statului i-a mulţumit şefului Delegaţiei Uniunii Europene pentru contribuţia adusă la dezvoltarea relaţiilor Republicii Moldova cu Uniunea Europeană, dar şi pentru sprijinul politic şi asistenţa de care beneficiază Moldova din partea instituţiilor europene şi a statelor membre ale UE în procesul de integrare europeană.

Dirk Schuebel a menţionat că a fost un privilegiu să activeze în Republica Moldova şi că în perioada misiunii sale diplomatice a fost martorul ocular al schimbărilor care s-au produs. „Republica Moldova a înregistrat progrese semnificative în dezvoltarea sa democratică. Cu certitudine, eforturile de modernizare a ţării, depuse de autorităţile de la Chişinău, vor fi apreciate la Summitul de la Vilnius din luna noiembrie”, a spus diplomatul.

La întrevedere au participat ambasadorul Suediei, Ingrid Tersman, ambasadorul Ucrainei, Serghei Pirojkov, şi ambasadorul Republicii Federale Germania, Matthias Meyer.

Sursa: tv7.md

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *