Moldova

Se reface Blocul ACUM? Andrei Năstase a discutat cu Maia Sandu planul de DEMITERE a lui Igor Dodon

Andrei Năstase anunță că discuția a avut loc pe 20 mai, la ea a participat și Maia Sandu, președinta PAS și s-a axat pe inițiativă lansată de deputatul Dinu Plângău de a porni procedura de sancționare a Președintelui Igor Dodon, filmat că ia bani de la Plahotniuc.

Am avut o discuție pe mai multe chestiuni, printre care moțiunea de cenzură”, a spus liderul Platformei DA, la o emisiune de la Jurnal TV.

Procuratura Generală nu doar s-a putut autosesiza în legătură cu imaginile video date publicității de deputatul Iurie Reniță, în care apar Igor Dodon și Vladimir Plahotniuc, ci era obligată să facă acest lucru”, declară Năstase.

La întrebarea dacă e corect că această instituție a solicitat un denunț în loc să se autosesizeze Andrei Năstase a declarat că PG era obligată să inițieze o anchetă. „În condițiile în care nu s-a autosesizat, am făcut ceea ce ținea de datoria noastră, am sesizat procuratura și acum e de datoria lui Alexandr Stoianoglo să facă dreptate indiferent de numele celui vizat”, a spus Năstase.

Amintim că ieri, A. Năstase a anunțat despre denunțarea lui Dodon la PG.

MITĂ PENTRU DODON / Președintele ia bani de la Plahotniuc

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *