Actualitate

Simona Halep s-a calificat în optimile de finală ale turneului WTA

Jucãtoarea din Cehia a continuat să profite de nesiguranţa româncei şi s-a detaşat, 3-0. Simonei nu i-a ieşit nimic aproape în primul act, pe care l-a pierdut, 3-6, dar a început excelent setul secund. A câştigat game-ul pe propriul serviciu fără să piardã niciun punct.

Halep a profitat de prima minge de break din game-ul al doilea, dar Krejcikova a reuşit să egaleze situaţia la break-uri în setul secund. A fost singura realizare a sportivei din Cehia, pentru cã Simona a reuşit să se concentreze şi sã trimitã meciul în decisiv, după ce a câştigat cu 6-1, într-un set în care Krejcikova nu şi-a fãcut niciodatã serviciul.

Halep a intrat într-un ritm pe care jucãtoarea din Cehia nu l-a putut ţine. A început setul decisiv cu un game câştigat la 0 pe serviciul adversarei şi nu s-a oprit. Şi-a adjudecat actul decisiv cu 6-1 şi merge în optimile de finală, acolo unde o va întâlni pe Isabella Shinikova.

Simona a încehiat meciul cu 3 aşi în timp ce Barbora a reuşit doar unul. Cehoaica a avut însă 8 duble greşeli, faţă de doar 3 ale lui Halep. Cu această victorie, principala favorită a turneului dotat cu premii totale de 226.750 de dolari şi-a asigurat un un cec de 3.310 dolari şi 30 de puncte WTA.

Timpul.md

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *