Actualitate

Sky Lanterns Event 2012 te aşteaptă să cucereşti cerul acestui iulie

Sute de oameni sunt aşteptaţi pe 14 iulie la ”Sky Lanterns Event 2012”, ediţia a II-a, un eveniment susţinut de StarNet, care îşi propune să curească cerului acestui iulie.

Lampioane multicolore vor fi lansate spre cer. Fiecare din ele va fi şansa lui Dragoş Boboc, un baieţel de 6 ani, de a se însănătoşi. Dragoş este orfan, el şi fratele lui mai mare locuiesc împreună cu bunica. Din cauza stresului şi şocului psihic pe care l-a avut atunci când a rămas fără mamă, Dragoş s-a îmbonăvit. Diagnosticat cu ”reţinere mentală şi de vorbire”, el are nevoie de ajutor pentru o intervenţie medicală de urgenţă. 10 lei din costul fiecărui felinar procurat la evenimentul din 14 iulie vor reprezenta ajutorul financiar pentru susţinerea cursului de lecuire a lui Dragoş într-o policlinică neurologică din Moscova.

„Pe 14 iulie, speranţa lui Dragoş va avea forma felinarelor magice, ridicate spre cer. Aşteptăm toţi doritorii la o seară feerică de vară, în această sâmbătă, în scuarul Teatrului de Operă şi Balet, o zonă în care de altfel StarNet oferă Wi-Fi gratuit. Ne vom bucura de o atmosferă deosebită cu un program plin de culore: muzică bună, DJ energici, show de lasere, lampioane multicolore, acces la net gratuit, socializare şi multe zâmbete”, Irina Ghelbur, Departament Relaţii Publice, StarNet.

Pe Facebook a fost creat un grup în care toţi doritorii se pot înregistra şi tot aici pot afla mai multe detalii despre ”Sky Lanterns Event 2012”.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *