Astăzi 20 Septembrie 2018, Joi - Ultima actualizare la ora 13:43
Abonamente

Tendințe 28 Octombrie 2012, ora 07:45    Din editia print

Soluţii pentru băile mici

Marime Font

 
 
 

Ne lovim peste tot de sfaturi pentru amenajarea spaţiului de dormit, idei de decorare a bucătăriilor de garsonieră, însă toţi par să uite de o cameră foarte importantă în care este imposibil să nu intrăm de minimum trei-patru ori pe zi: baia.

Urmează câteva trucuri pentru a păcăli ochiul şi pentru a spori senzaţia de confort şi comoditate pentru timpul pe care îl petreceţi în această cameră.

Cât mai multă lumină. Un truc simplu este să amplasezi lumini care să bată direct pe principalele obiecte din cameră. Lumina atent direcţionată poată da impresia unui spaţiu mult mai mare decât e în realitate.

Alegerea culorilor este esenţială.
Combinaţiile de culori pastelate pentru suprafeţele mai mari este ideală. Tonurile foarte palide, puse în contrast cu obiecte mici în culori tari - de genul savonierei sau al suportului de prosoape - ajută la crearea efectului de spaţialitate. Alege o culoare deschisă şi pentru podea.

Renunţă la dulăpiorul de sub chiuvetă,
căci arată mult mai bine într-un loc restrâns. Dacă ai cadă, gândeşte-te la cum ai putea amplasa două rafturi deasupra căzii, într-o poziţie accesibilă şi apelează la un suport de prosoape.

Oglinda cât mai mare
. Cu cât spaţiul reflectat de oglindă este mai mare, cu atât senzaţia de deschidere este accentuată. De asemenea, dacă aveţi un prieten talentat la a mânui pensula, puneţi-l să picteze o fereastră într-un bleu pal (dacă se potriveşte cu restul culorilor pe care le-aţi ales în baie) pe unul dintre pereţi.

(S. U.)

blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Istorie 18 Septembrie 2018, ora: 19:33

Prima şedinţă a Sfatului Ţării (II) „Fericiți sub ochii noștri sunt care văd ceea ce nu au văzut”

Prima şedinţă a Sfatului Ţării (II) „Fericiți sub ochii noștri sunt care văd ceea ce nu au văzut” Din editia print

Un reportaj al ziarului „Ardealul (Transilvania)” despre prima ședință a parlamentului Basarabiei, care în 1918 a votat Unirea cu România Continuăm publicarea materialului „Dare de seamă asupra primei ședințe a Sfatului Țării din 21 noiembrie 1917”,...

( ) Citeşte tot articolulEditorial 20 Septembrie 2018, de Constantin Tănase

Viața și moartea doamnei Clara

…O cheamă doamna Clara, locuiește într-un apartament cu două odăi, are 45 de ani, doi băieți, unul de 22, iar altul de 19 ani.

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 19 Septembrie 2018, de Moni Stănilă

Anotimpul și cheltuielile

Cât nu am vrea să ne ferim de cheltuieli, fiecare anotimp vine cu lista lui de cumpărături. Că sunt sărbătorile de iarnă, că este Paștele, că e vară și vrem concedii – o cheltuială apare întotdeauna.

() Citeşte tot articolul

Editorial 17 Septembrie 2018, de Silviu Tănase

Cât de mult ne urăsc!

14 septembrie 2018, Ziarul TIMPUL

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 16 Septembrie 2018, de Răzvan Munteanu

România ar putea juca un rol important în reconstrucţia Siriei

Siria a cunoscut cea mai complexă criză dintre statele lovite de Primăvara Arabă, afundându-se într-un război civil care a opus regimul de la Damasc şi forţele rebele, alături de care s-au adăugat pe parcurs alte grupări din afara ţării.

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 13 Septembrie 2018, de Dan Nicu

O tragedie uitată – Cehoslovacia anului 1968

În a doua jumătate a lunii august, Europa a marcat 50 de ani de la invadarea Cehoslovaciei de către trupele URSS şi ale altor state din blocul sovietic.

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 12 Septembrie 2018, de Moni Stănilă

Caritate sau reclamă?

Ori mai degrabă aș spune că ambele. Și când spun acest lucru, o fac cu convingerea că reclama va fi condiționată cu timpul de caritate.

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 11 Septembrie 2018, de Răzvan Munteanu

Zece ani de la războiul ruso-georgian. Cauze și efecte

În această săptămână, s-au împlinit zece ani de la războiul ruso-georgian, care a condus la apariția a două noi conflicte înghețate în Regiunea Extinsă a Mării Negre: Abhazia și Osetia de Sud, recunoscute ca state independente, cu precădere, de către Federația Rusă. 

() Citeşte tot articolul

 

 


Cele mai citite articole Timpul.md