Ultima oră

Spulberat chiar pe trecerea de pietoni

Serviciului Relaţii cu Publicul al Direcţiei Poliţia Rutieră, Dana Andronic, a comunicat că pietonul accidentat mortal în Orhei avea 71 de ani. Bărbatul traversa strada regulamentar, pe trecerea de pietoni, când a fost izbit în plin de un automobil Honda, la volanul căruia era un tânăr de 23 de ani. Medicii nu l-au putut salva. 

În municipiul Bălţi, şoferul care a lovit biciclistul a părăsit locul accidentului. Martorii spun că BMW-ul a ieşit brusc pe contrasens şi a lovit mortal biciclistul care se deplasa regulamentar. Bărbatul a murit pe loc. Identitatea acestuia încă nu a fost stabilită. 

Tot marţi, în satul Parcova, Edineţ, un tânăr de 22 de ani, beat, a pierdut controlul maşinii şi s-a lovit într-un copac. Şoferul şi pasagerul, de 21 de ani, au ajuns la spital cu traume cranio-cerebrale şi comoţii cerebrale. 

În oraşul Rezina, şoferul unui VAZ-2105 a rămas fără frână şi s-a oprit doar după ce maşina a lovit un pilon electric. Bărbatul, de 34 de ani, a fost diagnosticat cu traumă cranio-cerebrală şi comoţie cerebrală. 

La 26 octombrie, pe traseele din Republica Moldova au fost înregistrate 6 accidente de circulaţie, în care doi oameni au murit şi 6 s-au ales cu diverse leziuni corporale şi 42 de accidente fără victime. Au fost depistaţi în stare de ebrietate la volan 12 şoferi. 

Sursa: IPN

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *