Actualitate

Starnet – Ofertele care fac dreptate!

La StarNet fiecare va găsi abonamentul care îi convine, plus un cadou și o reducere. Cu abonamentele Triple Play, care includ Internet, Televiziune și Telefonie, chiar și într-o zi ploioasă de toamnă, acasă, rămâneți mereu conectați la rețea și sunteți la curent cu evenimentele principale ale zilei. Iar cei care pur și simplu doresc să comunice cu prietenii sau să privească un film, pot beneficia de abonamentul Internet Only. 

Odată conectați la StarNet, aveți acces la Internet cu viteza de până la 1000 Mbps. Cu telefonia StarVoice, comunicați gratuit și nelimitat în rețea, sunați de 10 ori mai ieftin la numerele de telefon mobil, fără nici o taxă de abonament. Doar televiziunea noastră interactivă – Magic TV Box, pe lângă 146 de canale TV de TOP, vă pune la dispoziție o serie de posibilități, opțiuni și aplicații, astfel ca: youtube, picassa, karaoke, mediaplayer, jocuri online, rețele de socializare și multe altele.

Pentru informații suplimentare puteți accesa site-ul companiei www.starnet.md iar pentru a beneficia de ofertele StarNet luați legătura cu cel mai apropiat oficiu al companiei noastre sau sunați la numărul: (022) 84.55.55.

Publicitate

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *