Opinii și Editoriale

Stirea-bomba: e timpul sa stii!

Ieri, ma suna un var de la tara si ma roaga sa-l abonez la TIMPUL. Fara sa-i cer, imi da si explicatia: are nevoie de niste stiri-bomba, cu care l-ar pune la punct pe cumatrul sau Pavlusa, care e „tare informat”.

Era sa scap receptorul din mana, auzindu-i rugamintea. Vazandu-ma mirata, varu-meu imi tine morala: vad, zice, ca ai uitat de toloaca noastra, unde in fiecare dimineata ducem vacile la rand. Pana se aduna vitele de prin toate colturile satului, acolo se aprind tot felul de discutii: ce se mai intampla prin capitala, cati mafioti a prins Procuratura, de ce cade leul. Si asa mai departe… Din ceea ce-mi spune ruda mea, inteleg ca discutiile lor se aseamana cu retelele de comunicare de pe Internet. Numai ca pe Facebook incerci sa fii cat se poate de corect si echidistant. Aici, insa, in jumatatea de ora pe care o au la dispozitie pentru a pune tara la cale, satenii nu menajeaza pe nimeni. Titlul de lider ii revine celui care lanseaza primul stirea-bomba.

Chiar azi merg la posta sa-i fac abonament. Primavara vor reincepe intalnirile de pe toloaca si varul meu va trebui sa faca fata provocarilor de ordin informational. Iar din cutia de televizor cu un singur canal, pe care o are in casa, n-o sa afle multe lucruri.
Apropo, vreti sa primiti si dumneavoastra TIMPUL de la 1 martie? Va puteti abona pana la sfarsitul lunii februarie.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *