Actualitate

STOP CADRU: Papa Francisc a apărut cu un ochi vânăt

Papa Francisc a avut un ochi bandajat, după ce s-a rănit în timpul vizitei sale oficiale în Columbia. În ultima sa zi în această țară, liderul Bisericii Catolice s-a dezechilibrat, după ce papamobilul a trecut peste o groapă. S-a lovit la arcadă, ceea ce a dus la învinețirea ochiului. 

Vaticanul a anunțat că Papa Francisc a fost pansat și că și-a pus gheață la ochi. De altfel, Suveranul Pontif și-a continuat deplasarea fără probleme.

„Am fost lovit! Sunt bine”, a glumit el, ulterior, după ce a apărut cu ochiul vânăt.

În timpul vizitei sale în Columbia, Papa Francisc i-a vizitat pe săracii din Caragena, cu care a stat de vorbă, iar apoi s-a rugat la o biserică din centrul orașului. Anterior, Suveranul Pontif a vizitat orașul Medellin, unde a rostit un discurs împotriva traficanților de droguri.

Suveranul Pontif a transmis în Colmbia un mesaj de unitate pentru o naţiune profund divizată de un accord de pace care a pus capăt la cinci ani de război cu rebelii marxişti din FARC, notează AP. În cursul vizitei, el a lansat un apel la iertare, însă s-a abţinut să facă declaraţii politice.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *