Sănătate

Supliment NATURAL pentru COVID-19 în Israel: Cea mai bună apărare strategică, în lipsa unui vaccin

Suplimentul, cunoscut sub numele de Immune Renew, creat din ierburi, vitamina C şi zinc, a fost produs iniţial pentru a întări sistemul imunitar împotriva bolilor infecţioase. În urmă cu o lună, scrie jpost.com, Morris Abuhi, proprietarul Hemoetreat Lab, a început producţia acestui supliment şi a vândut sute de doze, în Israel şi în afara ţării.

"Din moment ce nu există nici vaccin, dar nici tratament, leacurile naturiste au devenit cea mai bună apărare strategică în prevenirea COVID-19. Immune Renew are un efect dual. Pe de o parte, întăreşte sistemul imunitar, însă de asemenea acţionează şi ca antiviral şi opreşte virusul din a se multiplica", a declarat Abuhi.

Suplimentul, oferit gratuit

Potrivit acestuia, consumatorii de Immune Renew au raportat o îmbunătăţire a simptomelor specifice COVID. Însă, pentru că este naturist, leacul nu este oferit pacienţilor din spitale.

"Cei mai mulţi dintre clienţii noştri folosesc acest supliment acasă şi se recuperează rapid. Sunt şi pacienţi din spitale care îl folosesc, dar l-au cumpărat din surse proprii. Cred că avem un lucru important aici şi, din cauza asta, suntem dispuşi să dăm acest supliment pacienţilor în stare gravă GRATUIT", a mai spus Morris Abuhi.

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *