Fotbal

Tony Adams îl va antrena pe Anatol Ostap

"Pentru realizarea strategiei de dezvoltare a clubului nostru, am decis să-l angajăm în postul de antrenor pe Tony Adams", a anunţat Tale Heydarov, preşedintele clubului azer.

FC Qabala ocupa locul cinci în prima ligă dintr-un total de 12 echipe, oraşul situat la 200 kilometri nord de capitala Baku fiind recunoscut pentru staţia antiaeriană rusă prezentă, care a făcut parte în trecut din scutul sovietic antirachetă.

Obiectivul lui Adams la Qabala este să câştige titlul în ultimii ani, tehnicianul spunând că acesta este un plan realizabil.

Adams nu este primul nume din fotbalul european de top care alege să-şi continue cariera de tehnician într-o zonă periferică a sportului rege. Fostul antrenor al echipei Chelsea şi al naţionalei Braziliei, Luis Felipe Scolari, a preluat în 2009 echipa Bunyodkor din Uzbekistan, având un salariu anual de aproape 9 milioane de euro.

Tony Adams, de 66 ori internaţional englez între 1987 şi 2000, va primi aproximativ 1.2 milioane de euro pe sezon la Qabala, aceasta fiind a treia echipă din cariera sa de antrenor, după Wycombe Wanderers şi Portsmouth.

Sursa: sport365

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *