Actualitate

Top 5 cele mai enervante ZODII

Berbec

Este inteligent, puternic și foarte sigur pe el, iar personalitatea lui puternică îl face extrem de enervant pentru ceilalți. Dorința lui de a domina pe toată lumea ajunge să te scoată din sărite și sunt puține șanse să îl faci să fie de acord cu tine. Are așteptări mari, iar când nu te ridici la nivelul lor, nu are nicio problemă să îți spună cât de tare l-ai dezamăgit și cât de greșită a fost abordarea ta. Astfel de persoane pot fi lideri buni, fii sigură că ai ce învăța de la ele, însă sunt greu de tolerat ca prieteni.

Leu Pe cât este de drăguț uneori, pe atât de enervant devine alteori. Este energic, pozitiv, amuzant, dar când îl prinzi în zilele proaste, este cel mai mare plângăcios. Pare că nu se maturizează niciodată și continua să bată cu piciorul în podea când lucrurile nu merg cum își dorește. Vrea să fie constant apreciat și lăudat și face mare caz dacă omiți o data să îi spui cât este de bun și de minunat. Nu are nicio problemă să fie dur și chiar nepoliticos când se întâmplă asta, motiv pentru care are foarte puțini prieteni. Leii sunt persoane pe care le privești cu plăcere de la distanță, dar în momentul în care ajungi să îi cunoști, vrei să fugi cât mai departe de ei.

Fecioară

Este o persoană caldă, dornică să îi ajute pe ceilalți și morală, dar are un mare defect: își face griji pentru orice. Și când iese să se distreze, se întreabă dacă nu cumva a uitat fierul de călcat în priză sau dacă ar trebui să fie mai amabilă cu ceilalți. Nu ar fi atât de rău dacă și-ar păstra gândurile pentru sine, dar are obiceiul să le împărtășească și celorlalți temerile sale. Nu prea ai cum să reziști lângă o Fecioară dacă ești superstițioasă sau ai o toleranță scăzută. Gândește-te că nu va trece o zi în care să nu o auzi plângându-se de ceva, indiferent că este vorba despre faptul că soarele iar a îndrăznit să strălucească prea puțin astăzi sau că vecinul de deasupra a făcut un pas mai puternic și i-a deranjat liniștea.

Gemeni

Dacă vrei să ai parte de petreceri de neuitat, nativul Gemeni este omul potrivit pentru asta. Tot el îți va scoate peri albi dacă ai de gând să ți-l faci prieten. Are impresia că le știe pe toate și adoră să facă mișto de alții. Nu îi pasă prea tare de cei din jur și îi înlocuiește fără probleme. Este o persoană extrem de inteligentă, are o personalitate puternică și nu există nicio șansă să îl schimbi. Ai două variante: îl accepți cum e și te înarmezi cu multă răbdare și toleranță sau stai cât mai departe de el.

unica.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *