Timpul Liber

Top 7 jocuri pe calculator de jucat în cuplu

Așa că, dacă vrei să încerci o schimbare de ritm în cuplu, propune-i partenerului într-una dintre zile să încercați să vă jucați câteva jocuri pentru PC în doi. Pe lângă faptul că îl vei surprinde, îi va plăcea atât de mult încât va deveni una dintre pasiunile comune. Așadar, iată 5 idei de jocuri pe PC pe care să le jucați împreună în următoarea perioadă și, de ce nu, de acum încolo pe perioadă nedeterminată:

JOCURILE DE CAZINOU

Jocurile de cazinou reprezintă una dintre pasiunile cele mai aprinse ale oamenilor de toate vârstele. Competitivitatea îmbinată cu fericirea care apare în momentul câștigării unul premiu uriaș în bani reali este ceva greu de descris în cuvinte. Așa că, într-o zi în care vă plictisiți amândoi, poți lua inițiativa și îi poți propune partenerului să jucați câteva jocuri de cazinou care să vă transpună direct în Vegas. Desigur, la nivel imaginativ căci veți juca amândoi direct din confortul locuinței voastre. Totodată, puți porni pe acest drum profitând de un bonus la sloturi casino atractiv care să vă aducă beneficii încă din start, urmând ca după revendicarea acestuia să vă relaxați și să câștigați sume importante de bani.

MORTAL KOMBAT

Dacă semănați din punct de vedere al firii și sunteți competitivi și să place să vă întreceți în diferite activități, atunci este timpul să încercați un joc cu lupte. Iar unul dintre cele mai bune jocuri de acest tip este întocmai Mortal Kombat. Cu siguranță ai auzit despre el deoarece este cel mai popular. Jocul dă ocazia fiecăruia dintre voi să vă întreceți în diferite combinații de mișcări din diverse tipuri de arte marțiale, superputeri și arme. Cu siguranță, la un moment dat, tensiunea va ajunge la cote înalte și astfel puteți face pace printr-o cină romantică. Sună tentant, nu?

HAVEN

Jocul Haven este unul dintre cele mai atractive jocuri de jucat cu cineva drag. Produs de The Game Bakers, studioul independent din spatele celebrului joc de acțiune Furi, acesta expune povestea unui cuplu care a fugit într-o lume extraterestră pentru a putea fi împreună și pentru a-și salva povestea de iubire. Este un joc inedit care, cu siguranță, vă va face să vă apropiați și mai mult unul de altul în lumea reală și, de ce nu, să experimentați situații noi cu ajutorul acestuia.

BORDERLANDS 2

Dacă tu și partenerul tău formați un cuplu căruia îi place acțiunea, este evident faptul că trebuie neapărat să încercați un joc de tip shooter, așa cum este Borderlands 2. Probabil te întrebi de ce am spus de Borderland 2 și nu de 1, așa e? Ei bine, am ales varianta a doua pentru că este întocmai opusul primului, plin de culori aprinse, cu un design al personajelor unic și, mai mult decât atât, este atractiv vizual inclusiv pentru persoanele care nu sunt pasionate de gaming. În plus, caracterele feminine sunt atât de puternice încât nu are cum să nu îți placă să joci cu ele. Prima variantă a jocului conține o atmosferă sumbră și peisaje sinistre. Deci total nepotrivit pentru a juca în cuplu. Așa că, împreună cu partenerul tău, poți învăta să țintești impecabil cu pistolul și să devii partenerul de arme, nu numai de viață.

PORTAL 2

Urmăriți des filme SF? Dacă da, atunci jocul Portal 2 este cel mai potrivit pentru voi, mai ales că, pe parcursul său, acesta vă provoacă mental mai mult decât v-ați închipui. Așadar, în cadrul jocului, personajul principal se folosește de un dispozitiv special pentru a crea portaluri interspațiale cu ajutorul cărora va rezolva puzzle-uri dificile și se va deplasa prin încăperile unei instituții de cercetare în moduri care mai de care mai originale. Portal 2 este, de departe, unul dintre cele mai bune variante de joc de acest tip pe care să îl încercați în cuplu. Vă veți ajuta reciproc prin crearea portalurilor astfel încât să deslușiți puzzle-urile, dovedind astfel faptul că puteți fi o echipă atât în viața reală, cât și în joc și că inteligența voastră combinată este mai presus decât orice.

MINECRAFT

Minecraft, un joc care te întoarce, la propriu, în timp. Nu în trecutul tău, desigur. Ci la începuturile erei noastre. Nu degeaba jocul este considerat a nu fi unul pentru gamerii obișnuiți, ci mai mult pentru oameni cărora le place să se joace ocazional. De ce? Pentru că oricine poate deveni pasionat de Minecraft prin prisma faptului că îți poți construi o lume doar a ta. În joc, posibilitățile sunt infinite. Ce îți mai trebuie, însă, este creativitatea pentru a putea aduce la viață cele mai interesante idei de construcții. Astfel, tu și partenerul tău de viață vă puteți crea un server doar al vostru și puteți petrece ore în șir, chiar zile, construind lumea ideală pentru voi. Jucându-vă, veți observa că seamănă foarte mult cu momentele din copilărie în care construiați din nisip cazemate și nu numai. Ei bine, senzația pe care v-o poate da acest joc este asemănătoare din mult mai multe puncte de vedere.

BILIARD ȘI RUMMY ONLINE

Dacă ați încercat până acum toate variantele de mai sus, află că mai există două jocuri care nu vor muri niciodată: biliard și rummy online. Amândouă sunt, de departe, jocurile care nu doar că ți-au făcut parte până acum din viață, ci au reprezentat posibilitatea de a petrece timp de calitate cu cei dragi. Astfel, poți încerca din nou să le joci, dar de această dată împreună cu partenerul. Și pentru a le condimenta puțin, vă puteți da provocări astfel încât cel care pierde să fie obligat să facă ceva ce tu îi spui. Biliardul se poate juca doar în doi, dar dacă vă plictisiți de asta, puteți participa la turnee. Rummy-ul, în schimb, se poate juca atât în doi, cât și în trei sau patru jucători și, de asemenea, puteți participa împreună la turnee.

Jucați-vă cât de mult puteți. Este important să vă jucați în cuplu pentru ca relația voastră să nu devină una monotonă și, astfel, vă veți distra mai mult decât v-ați închipui. Veți râde împreună și veți crea o legătură și mai strânsă între voi. Mai mult decât atât, jucându-vă veți descoperi cât de bine colaborați și cât de multe lucruri interesante puteți face împreună. Tot ce trebuie să faci este să încerci și să îți faci partenerul să încerce. În caz contrar, niciunul dintre voi nu va descoperi aceste lucruri, iar relația va fi umbrită de plictiseală și monotonie. Și nu credem că îți dorești asta.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *