Bună Dimineața

Transportul public – tocător de creier

Nu de alta, dar cred că este singura soluţie viabilă pentru R. Moldova, în contextul în care vrei să ajungi la timp acolo unde ți-ai propus, curat şi fără nervi.

În fiecare zi mă conving de faptul că doar un elicopter mă poate ajuta să scap de stresul pe care mi-l provoacă transportul în comun. Și asta pentru că numai aici am întâlnit oameni care, după ce m-au călcat pe picior a treia oară și apoi m-am revoltat, s-au uitat la mine de parcă le-aș fi intrat în portofel. Tot numai aici mi s-a întâmplat să văd oameni care stau pe scaune până în momentul în care autovehiculul este gata să pornească din staţie, şi coboară aproape din mers, agăţându-i pe toţi din cale și înjurând de mama focului că nu li s-a făcut „loc” să treacă…
Din cauza transportului public, zilnic îmi distrug timpanele cu „ajutorul” căştilor, refuzând să ascult discuţiile unor pasageri zgomotoşi sau piese ce răsună în saloanele mijloacelor de transport care ar trebui interzise minorilor şi de la care ţi se ofilesc urechile.

De aceea, voi strânge bănuţ cu bănuţ și-mi voi lua un elicopter. Ce-i drept, ca să am puşculiţa suficient de plină, ar trebui să muncesc câteva sute de ani, dar astfel, cel puţin, urmaşii urmaşilor mei vor ajunge la serviciu cu pantofii curaţi şi cămaşa călcată!

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *