Frumusețe

Trucuri pentru a fi perfect feminină

Dar ca să ieşi măcar un pic în evidenţă, trebuie să îţi creezi un stil propriu. Pentru a fi altfel, încearcă să spargi tiparele, să adopţi fie un anumit stil vestimentar, cu anumite accesorii, fie câteva bijuterii deosebite, evident care să te şi caracterizeze. Firesc că, dacă nu eşti o persoană care preferă bijuteriile cu pietre sau accesoriile din piele lăcuită, nu te vei simţi atrăgătoare, dacă vei alege să le porţi, chiar dacă ele sunt în trend. Pentru a fi altfel, nu trebuie să ieşi în evidenţă într-un mod brutal, este necesar ca tu să fii doar o femeie senzuală şi extrem de sigură pe sine. Şi pentru că totul porneşte din interior, sau mai exact din convingerea ta că eşti aproape perfectă, tu nu trebuie decât să depui câteva mici eforturi. Iată ce trebuie să faci pentru a fi perfect feminină:

Ten mereu proaspăt!

Un ten hidratat se va menţine tânăr mai mult timp. Dacă ai pielea uscată, foloseşte o cremă cu ceramide. Aceasta va favoriza hidratarea pielii. În cazul în care ai tenul gras, alege o cremă pe bază de apă. Pielea normală sau mixtă are nevoie de loţiuni uşoare cu acid hialuronic. Pentru un plus de hidratare, aplică loţiunea sau crema pe tenul uşor umed.
Încearcă să mergi la cosmeticiană periodic pentru a avea un ten curat. Dacă ai tenul gras, profită de tratamentele cosmetice de scoatere a punctelor negre. Porii dilataţi şi punctele negre nu fac decât să te ajute să ai un look uşor neîngrijit.
Nu uita de sprâncene. Pensează-le cu mare grijă! Nu lăsa firele rebele să strice aspectul tău.
Dacă nu ai timp să te machiezi ori de câte ori ieşi din casă, foloseşte măcar puţin rimel sau un luciu de buze uşor colorat.

SPA-ul de acasă!

O dată pe săptămână, exfoliază-ţi pielea folosind scruburi parfumate. Fă o baie caldă pentru a înmuia bine țesutul şi freacă bine cu scrub, insistând asupra genunchilor, coatelor şi călcâielor. După tratamentul de exfoliere, pielea rămâne fină şi plăcută la atingere, dar şi mai bine pregătită pentru a primi tratamentele de hidratare şi anticelulitice.

Lenjerie senzuală!

O lenjerie albă din dantelă te va ajuta să te simţi sexy şi feminină. Tu vei şti acest lucru şi astfel vei reuşi să fii mult mai sigură pe sine.

Piele fină!

În cazul în care ai timp, epilează-te chiar săptămânal. Foloseşte epilatorul pentru a avea pielea mereu fină. Chiar dacă părul nu a crescut şi nu este inestetic, cu siguranţă ai câteva fire care îţi dau bătăi de cap şi, mai mult, îşi vor face simţită prezenţa, dacă te vei îmbrăca în fustă. Multe aparate de epilat prind şi firele de câţiva milimetri, lăsând pielea netedă şi sexy la atingere. Aplică şi puțin ulei de corp după fiecare baie pentru ca pilea să devină catifelată şi irezistibilă. Pentru a fi relaxată, poţi folosi un burete tip lufa. Acesta te va ajuta extrem de mult. Fibrele naturale din buretele lufa sunt ideale atât pentru îngrijirea pielii, cât şi pentru a vă asigura un masaj plăcut, cu efect exfoliant. Buretele natural stimulează circulaţia sângelui şi are un efect termic de deschidere a porilor. Pielea va rămâne proaspătă, fermă şi catifelată.

Unghii de culoare roşie

Pentru a fi sexy, ai grijă ca unghiile să fie mereu îngrijite. Obişnuieşte-te să îţi faci mereu manichiura. Taie-ţi cuticulele, pileşte unghiile şi ai grijă ca lacul de unghii să nu aibă un aspect ciobit. Unghiile trebuie să fie complet făcute cu lac. Optează pentru oja roşie. Culoarea este sexy, îndrăzneaţă şi, în plus, te câte ori te vei uita la unghii te vei bine dispune.
 

(Timpul Suplimentul Femeia)

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *