Astăzi 22 Martie 2018, Joi - Ultima actualizare la ora 11:40
Abonamente

Actualitate 11 Februarie 2017, ora 11:17

Ucrainenii au luat în râs ancheta de la „Putin TV” privind asasinarea teroristului Ghivi (VIDEO)

Marime Font

Postul propagandistic de televiziune din Rusia – „Rossia 24” – a realizat ”pe urmele calde” o investigație privind asasinarea ”eroului” DNR Mihail Tolstîh, zis Ghivi. Concluzia ”jurnalistilor de investigatie” a declansat hohote de râs in Ucraina.

Reporterul Rossia 24 afirma ca ordinul de asasinare a fost dat de „doi reprezentanți ai establishment-ului ucrainean – Zorian și Șkiriak”, iar punerea în aplicare a ordinului a fost ”treaba oamenilor unui oarecare Yaroș”.

Astfel, ”jurnalistul” rus crede ca consilierul ministrului Afacerilor Interne al Ucrainei, Zorian Șkiriak – sunt două persoane diferite: Zorian (jurnalist pune accent pe ”o”) și Șkiriak.„Acum se vehiculeaza două nume: este vorba despre Zorian și Șkiriak, reprezentanți ai establishment-ului ucrainean, ei ar putea fi cei care au dat ordinul pentru aceasta crima. Acum există dispute cu privire la cine ar putea fi executantul”, – a spus reporterul.

 

 

După care, in cadru apare așa-numitul „ministru al apărării DNR”, Vladimir Kononov, care spune în mod neașteptat ca executantul asasinatului a fost „Sectorul de Dreapta” (organizatia de extrema dreapta din Ucraina – n.r.).

„A sunat un oarecare Yaroș și a spus că asta au facut colegii lui. Ne-a propus sa ne predam”, – a spus Kononov.

Zorian Șkiriak a reacționat deja la ”ancheta” postului tv rusesc: „Acum suntem doi. Deja mi-e frica”, a scris el pe Facebook.

Un utilizator a comentat acest post: ”Asasinarea lui Ghivi a fost organizată de Internaționala fascista: de sârbul Zorian, evreul Nestorovici și ucraineanul Șkiriak”(Zorian Nestorovici Șkiriak – numele complet al consilierului ministrului Afacerilor Interne al Ucrainei – n.r.).

  paginaderusia.ro

blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Actualitate 21 Martie 2018, ora: 17:29

Investigație Impact TV / Afacerea de milioane a lui Caramalac! Oamenii săi sustrăgeau sume impunătoare de bani din bancomatele mai multor bănci din lume

Investigație Impact TV / Afacerea de milioane a lui Caramalac! Oamenii săi sustrăgeau sume impunătoare de bani din bancomatele mai multor bănci din lume

Autoritățile române au deconspirat recent o grupare criminală specializată în sustragerea banilor din bancomate, din care făceau parte și moldoveni. O investigație realizată de IMPACT TV arată că în spatele grupării, care activa cu succes în mai multe țări ale...

( ) Citeşte tot articolul


Editorial 22 Martie 2018, de Moni Stănilă

Se apropie ziua

27 martie bate la ușă. Încă nu știm cum va fi marcată această zi de diferite instituții, dar, cu siguranță, televiziunile de știri nu se vor plânge de lipsa subiectelor. Mai interesant va fi să vedem ce știri vor transmite televiziunile lui Dodon. 

() Citeşte tot articolul

Editorial 21 Martie 2018, de Moni Stănilă

Departe de liniște

E foarte greu în ziua de astăzi, trăind în Moldova, să lăsăm toate la o parte și să ne îngrijim de suflet. Vedem câte lucruri ne tulbură: alegerile parcă neîntrerupte, calomnierea oamenilor, Rusia – care nu încetează să ne respire în ceafă prin toate...

() Citeşte tot articolul

Editorial 20 Martie 2018, de Constantin Tănase

Moldova a renunțat la propriul ei act de naștere?

Noi am abdicat de la principiile Declarației de Independență; moldovenii, care mai rămân pe aceste principii sunt în minoritate și sunt numiți „radicali”, „extremiști”, „naționaliști”, „xenofobi”, „legionari”, „naziști”,...

() Citeşte tot articolul

Editorial 20 Martie 2018, de Moni Stănilă

Program de reunificare

Când Uniunea Scriitorilor a ieșit cu o declarație de unificare, s-au găsit destui care să vină cu reproșuri, că e prea târziu sau prea aliniat la ce se întâmplă.  

() Citeşte tot articolul

Editorial 19 Martie 2018, de Pavel Păduraru

Luni, când se vor trezi rușii din somn…

Duminică, cel mai mare stat din lume, Federația Rusă, care nu-și poate întreține toți cetățenii și unde există și astăzi oameni care mor de sărăcie, a făcut o risipă colosală de bani.  

() Citeşte tot articolul

Actualitate 22 Decembrie 2017, de Marin Basarab

Domnule Jereghi, ne așteptam să turnați filme, nu să vă turnați colegii

„Noi îl mustrăm întotdeauna pe tovarășul Stalin, și da, cu siguranță o merită. Însă eu vreau să întreb – cine a scris 4 milioane de denunțuri?” (Serghei Dovlatov)

() Citeşte tot articolul

Editorial 18 Decembrie 2017, de Octavian Țâcu

Dosarul Centenarului (V): Sfatul Țării în polemica dintre Ioan Pelivan și Pavel Miliukov

Spuneam în articolul precedent dedicat problemei legitimității Sfatului Țării la Conferința de Pace de la Paris (1919), că unul din cei mai importanți și înflăcărați apărători ai intereselor Basarabiei a fost Ion Pelivan.  

() Citeşte tot articolul