Actualitate

Ucrainenii au luat în râs ancheta de la „Putin TV” privind asasinarea teroristului Ghivi (VIDEO)

Reporterul Rossia 24 afirma ca ordinul de asasinare a fost dat de „doi reprezentanți ai establishment-ului ucrainean – Zorian și Șkiriak”, iar punerea în aplicare a ordinului a fost ”treaba oamenilor unui oarecare Yaroș”.

Astfel, ”jurnalistul” rus crede ca consilierul ministrului Afacerilor Interne al Ucrainei, Zorian Șkiriak – sunt două persoane diferite: Zorian (jurnalist pune accent pe ”o”) și Șkiriak.

„Acum se vehiculeaza două nume: este vorba despre Zorian și Șkiriak, reprezentanți ai establishment-ului ucrainean, ei ar putea fi cei care au dat ordinul pentru aceasta crima. Acum există dispute cu privire la cine ar putea fi executantul”, – a spus reporterul.

 

 

După care, in cadru apare așa-numitul „ministru al apărării DNR”, Vladimir Kononov, care spune în mod neașteptat ca executantul asasinatului a fost „Sectorul de Dreapta” (organizatia de extrema dreapta din Ucraina – n.r.).

„A sunat un oarecare Yaroș și a spus că asta au facut colegii lui. Ne-a propus sa ne predam”, – a spus Kononov.

Zorian Șkiriak a reacționat deja la ”ancheta” postului tv rusesc: „Acum suntem doi. Deja mi-e frica”, a scris el pe Facebook.

Un utilizator a comentat acest post: ”Asasinarea lui Ghivi a fost organizată de Internaționala fascista: de sârbul Zorian, evreul Nestorovici și ucraineanul Șkiriak”(Zorian Nestorovici Șkiriak – numele complet al consilierului ministrului Afacerilor Interne al Ucrainei – n.r.).

  paginaderusia.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *