Sport

Ultimele minute ale lui Kobe Bryant: Doi martori oculari au povestit cum s-a pabuşit elicopterul său

Elicopterul în care s-au aflat Kobe Bryant (41 de ani) şi una dintre cele patru fiice ale sale, Gianna (13 ani), era un model Sikorsky S-76B, fabricat în 1991. El aparţinea de firma Island Express Holding Corp, o companie care închiriază elicoptere pentru zboruri charter.

Aparatul a decolat de pe Aeroportul „John Wayne“, în Santa Ana, duminică dimineaţă, la ora locală 9.06. A zburat deasupra Boyle Heights, unde se află stadionul Dodger, şi a trecut peste Glendale. Accidentul s-a produs cu puţin înainte de ora 10 dimineaţă, lângă Las Virgenes Road.

Ultimele momente ale zborului au fost văzute de Scott Daehlin (61 de ani) şi de Jerry Kocharian (62 de ani), care ieşiseră de la biserică pentru a-şi savura cafea. Cei doi au povestit pentru „Los Angeles Times“ cum s-a produs accidentul.

Ce au spus martorii oculari?

*După zgomot, era clar că ceva nu e în regulă. Şi zbura şi foarte jos. Am văzut cum s-a prăbuşit. A dispărut în ceaţă şi apoi s-a auzit o bubuitură şi s-a văzut o explozie uriaşă. Nimeni nu putea să supravieţuiască după aşa ceva.

*Pentru că elicopterul zbura foarte aproape de pământ, mi-am dat seama că ceva nu e în regulă. Zbura foarte jos, de parcă era în căutarea unui loc de aterizare. Făcea stânga foarte încet. Era aproximativ ora 09.44am şi apoi s-a prăbuşit. Imediat, am sunat la 911.

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *