Internațional

Un avion cu 21 de pasageri la bord a dispărut în Nepal

Avionul care aparţine companiei Tara Air efectua o cursă internă în Nepal pe ruta Pokhara-Jomson, în zona centrală a ţării, pe direcţia sud-nord.

"Am pierdut contactul cu un avion care a decolat din Pokhara, cu destinaţia Jomson în această dimineaţă (miercuri)", a declarat Bhim Raj Rai, purtător de cuvânt al companiei Tara Air.

La bordul avionului, se aflau 18 pasageri şi trei membri ai echipajului. 

Pe data de 8 martie 2014 un avion aparținând companiei Malaysia Airlines a dispărut de pe radare la două ore după decolarea din Kuala Lumpur cu destinația Beijing. La bordul avionului se aflau 239 de persoane (227 de pasageri și 12 membri ai echipajului).

Inițial, autoritățile anunțaseră că Zborul MH370 dispăruse la circa o oră după ce decolase din Kuala Lumpur spre Beijing. Însă, conform unor surse militare, după pierderea contactelor de către radarele civile, armata malaeziană detectase avionul de pasageri la sute de kilometri de traiectoria declarată.

"Avionul a schimbat direcția spre zona Kota Bharu și a zburat la altitudine joasă. Ajunsese în zona Strâmtorii Malacca", a declarat un ofițer militar.

sursa: mediafax.ro/timpul.md

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *