Astăzi 18 Februarie 2018, Duminică - Ultima actualizare la ora 14:03
Abonamente

a

 

 
 
Chişinău
Hânceşti
Tiraspol
Chişinău 40 Hânceşti 39 Tiraspol 39
 

Social 20 Martie 2017, ora 11:51

Un ONG a organizat un eveniment de colectare a banilor pentru un azil de câini

Marime Font

Pe 14 martie Departamentul Social Cultură și Sport ai Ligii Tineretului din Moldova a organizat în Parcul Valea Morilor un concert live în aer liber cu tematica „Prietenilor noștri patrupezi”. Evenimentul a avut ca scop colectarea mijloacelor bănești, iar banii colectați urmând să fie donați unui adăpost de câini de lângă Capitală.

„Scopul acestui eveniment a fost de a ajuta un adăpost de câini „Laica” din comuna Ciorescu. Motivul este că în Chișinău sunt foarte multe persoane, care sponsorizează diverse adăposturi de câini, în schimb ei uită că în sate la fel este nevoie de ajutor. De aceea, am hotărât să facem un prim pas și să ajutăm la colectarea banilor, datorită tinerilor talentați”, a declarat Ana Maria Neagu, Coordonatoarea Clubului Social Cultură și Sport al LTM.

Programul evenimentului includea cântece la ghitară și dansuri. Tinerii au cântat împreună ținând în mâini pancarte cu mesaje de îndemnare la ajutor pentru animalele de la adăpost.„Vrem să ajutăm acest azil. Dorim ca prin cântece să atragem atenția oamenilor, să vadă pentru ce noi colectăm acești bani și care este importanța acestui eveniment. Sperăm ca ceea ce facem aici va avea impact și oamenii vor fi dispuși să doneze”, a menționat Maria Miron membră Ligii Tineretului din Moldova.

Eugen Popa, un vizitator la eveniment a decis să ofere un ajutor financiar pentru cauza tinerilor. „Nu este o sumă mare, dar sper să le reușească tinerilor să colecteze suma necesară”, a afirmat Eugen Popa vizitator.

Timpul.md

Daria Rusu,
stagiară

blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi


Editorial 14 Februarie 2018, de Moni Stănilă

Credința și minunile (III)

Legătura dintre vindecare și credință este una foarte puternică, dar are loc în plan spiritual. Credința vie și lucrătoare duce la vindecarea sufletului nostru, la sănătatea duhovnicească. Nu întotdeauna și la cea trupească, cum ne place să credem.

() Citeşte tot articolul

Constantin Tănase 14 Februarie 2018, de Constantin Tănase

„Azilul singuraticilor”, fragment din cartea „Groapa cu lei”, 2014

Există un paradox, care doar aparent e paradox: omul, fiind sută la sută ființă socială, care „înnebunește” în singurătate în aceeași măsură în care are nevoie de parteneri sociali. Cândva eram și eu înclinat să cred că singurătatea e apanajul,...

() Citeşte tot articolul

Editorial 14 Februarie 2018, de Moni Stănilă

Accesul la literatură

Întotdeauna mi s-a părut nedrept că literatura își croiește mai greu drumul prin lume decât arta plastică, pentru că – spre deosebire de cea din urmă – are nevoie de traducere. Și cu cât e mai săracă țara, cu atât mai puține sunt căile de acces la literatura...

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 13 Februarie 2018, de George Simion

Igor cel Fără de Țară

Chiar în aceste zile și în săptămânile și lunile, care vor urma, R. Moldova se unește cu România, comună cu comună, localitate cu localitate, om cu om. 

() Citeşte tot articolul

Editorial 13 Februarie 2018, de Răzvan Munteanu

(I)logica rusă

Tensiunile dintre NATO și SUA, pe de-o parte, și Federația Rusă, pe cealaltă parte, ating, din păcate, cote din ce în ce mai ridicate, fiind evident că asistăm la cea mai rece relație pe axa Washington-Moscova, de după căderea Zidului Berlinului.

() Citeşte tot articolul

Actualitate 22 Decembrie 2017, de Marin Basarab

Domnule Jereghi, ne așteptam să turnați filme, nu să vă turnați colegii

„Noi îl mustrăm întotdeauna pe tovarășul Stalin, și da, cu siguranță o merită. Însă eu vreau să întreb – cine a scris 4 milioane de denunțuri?” (Serghei Dovlatov)

() Citeşte tot articolul

Editorial 18 Decembrie 2017, de Octavian Țâcu

Dosarul Centenarului (V): Sfatul Țării în polemica dintre Ioan Pelivan și Pavel Miliukov

Spuneam în articolul precedent dedicat problemei legitimității Sfatului Țării la Conferința de Pace de la Paris (1919), că unul din cei mai importanți și înflăcărați apărători ai intereselor Basarabiei a fost Ion Pelivan.  

() Citeşte tot articolul


 

 Cele mai citite articole Timpul.md