Actualitate

Un primar din partea PPDA a sărit la bătaie la un consilier al PLDM / Ar fi fost făcut knock-out

La finalul ședinței Consiliului local Mateuți, primarul Angela Ursachi i-a solicitat doamnei Livia Scutaru să rămână în birou pentru o discuție. Fiind vădit înrăită și agresivă, Angela Ursachi nu i-a permis doamnei Livia Scutaru să iasă din birou, blocându-i accesul. Discuția a culminat cu o lovitură puternică în tâmplă aplicată cu cruzime doamnei Scutaru, care a căzut fără cunoștință.

Stimați cetățeni, dacă lucruri atât de grave se întâmplă chiar într-o instituție publică și le săvârșește un funcționar aflat în exercițiul funcției, atunci unde ne îndreptăm noi ca stat?

Primarul de Mateuți, a înțeles că democrația se face cu bâta, cu agresivitate, cu limbaj vulgar, cu hărțuire și amenințare. Doamna a început deja campania electorală, fiind candidat din partea Partidului politic Platforma Demnitate și Adevăr. Cineva nu acceptă concurența loială, contracandidatul dorindu-se a fi nimicit la propriu.

O acțiune josnică și condamnabilă.

Sperăm ca organele competente să ia atitudine referitor la acest caz, în urma plângerii făcute de doamna Livia Scutaru, în pofida apartenenței politice a Ministrului de Interne Andrei Năstase.

Iar cetățenii trebuie să își cunoască “eroii” în față!


Angela Ursachi (PPDA)

Livia Scutaru

https://www.facebook.com/PLDMoldova/posts/2648771771826470

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *